Ръководството на новака в елита „Арда 1924“ е изпратило предложение до Българския футболен съюз (БФС) мачът с „Ботев“ (Пловдив) от първия кръг в Първа лига да бъде в Кърджали. Двубоят ще е исторически за Арда, тъй като отборът прави дебют във висшата ни лига, пише „Тема спорт“.
Както вече 24rodopi.com писа, по наложените от БФС правила клубът няма право да домакинства на своя стадион, тъй като все още не е поставено осветление. „Сините от Кърджали“ обаче предлагат срещата да се насрочи за ранен час и да се проведе по светло. Идеята е да бъде направено изключение само за първия кръг, за да може максимален брой привърженици да видят дебюта на „Арда 1924“ в елита.
Иначе „Арда 1924“ заяви стадион „Локомотив“ в Пловдив за домакинствата си, докато не бъде поставено осветлението. Добрата новина за клуба е, че през есента ще е гост на всички водещи тимове – ЦСКА, „Левски“ и „Лудогорец“, така че ще може да приеме тези съперници в Кърджали следващия сезон.
Очаква се БФС да уважи предложението на „Арда 1924“ и двубоят с Ботев Пд да се състои на стадиона, който се казваше „Дружба“, отбелязва „Тема спорт“. Стартът на първенството ще бъде даден на 12 юли (петък).
Вчера пък президентът на „Арда 1924“ Петър Пешев замина за Италия. Той е на визита при собственика на хита в Серия А „Аталанта“ - Антонио Перкаси. Целта на посещението е да се подпише договор за сътрудничество между двата клуба. Предвижда се треньори и методисти да пристигнат в Кърджали, за да обучават колегите си от „Арда 1924“.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/6/19 17:22

    Браво!Ние народните маси искаме игри и хляб!Политиката не ни интересува!Доган ага звънни на БФСто да се пооправят нещата в полза на публиката!Тея от БФСто да не се пр'ят на големите правилалюбци.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/6/19 17:31

    neka kmeta i oblastniat da zadeistvat po barzo da se remontira osvetlenieto

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/6/19 17:45

    Да играят от 12 на обяд при 40 градуса.перфектно

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/6/19 16:42

      Тука е ЮГ...горещото време ще е в полза за Кърджалийския отбор...да му мислят Софиянци и другите глезани. Наште трябва да тренират през лятото в Кърджали, а през зимата в Западните Родопи на студ.

      Изтриване
  4. Анонимен17/6/19 18:46

    Дано стане Стадиона ще е пълен
    10000 за Арда 1000 за Ботев.
    Ако стане помнете ми думите.

    ОтговорИзтриване
  5. Macit da se igrae v selo Ustren tam ima nay dobroto osvetlenie

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/6/19 20:43

    Трябва да се борим всички заедно,за да се играе мача тук в кж.Нека да оставим пулитиката за малко и да даден път на спорта.

    ОтговорИзтриване
  7. Мюмюн18/6/19 20:10

    Ало БФС В България всеки ви знае че сте на грешна посока много пъти.Затова искам да ви уверя че Стадионът в Кърджали е Мнооого по качествен особено "Теренът.А Пловдивският стадион какво като има осветление,Теренът там е като околийски стадион неравен.нали го видяхме на Баража със Септември. Така че мачът Арда Ботев Пд Задължително трябва да се играе в Кърджали .

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/6/19 20:14

    Da se igrae v Krumovgrad osvetlenieto e supper samo che neznam dali shte ima mqsto za vsichkki i nqma sektori

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.