Магазини, заведения, ресторант, езиково училище за децата, две нива паркинг, на метри от парка, персонално проектиране на жилища в „Ариете Сити център”


Магазини, заведения, ресторант, езиково училище за децата, центъра за игра на малчугани… Всички удобства на съвременния град събрани в един жилищен комплекс. 35 000 квадратни метра застроена жилищна площ на „пъпа” на Кърджали. Италиански дизайн, немско качество, висок стандарт, безкомпромисен вкус.
Това предлага „Ариете Сити център”. Новият комплекс се изгражда на идеалното място, в идеалния център на Кърджали. В началото на Новия мост, до самия парк „Арпезос-Север”.
„Заложихме на няколко неща-на мястото, на качеството, на брилянтната архитектура”, казват инвеститорите от „Ариете Сити център” - Пламен Пеев и Костадин Костов. Двамата кърджалийци имат и още една мисия - съвременната визия на родния си град. Строят, за да остане. Строят, за да е красиво. Строят, за да развиват.
„Ариете Сити център” ще сложи и точка на дългогодишната идея в застой-МОЛ в Кърджали. Комплексът ще разполага с 4500 квадратни метра търговска площ. 45 бизнес помещения стават част от търговския център в сградата. 8 от тях са с площ от 200 квадратни метра. Всички те вдигат категорията с няколко звезди. Заведения, магазини, ресторант, детски център, училище за чужди езици ще функционират в сградата. Паркинг за свободно ползване, на две нива, за 120 автомобили, с  охрана, ще допринесе за комфорта на бъдещите собственици и посетители на комплекса.
Сградата ще бъде с четири секции и предлага 180 жилища с площ от 70 до 160 квадрата. Но и… възможност за персонално проектиране на апартаментите и увеличаване на квадратурата. Две от секциите ще разполагат с втори офис етаж. И… 30 на сто от жилищната и търговската площ вече е продадена.
Инвеститорът е в бранша от 2006-та година. Утвърден производител на бетон. Шест са жилищно-търговските сгради, които инвеститорите са изградили. За всички има „Отличен” от собствениците. Участвали са в строежи и на редица други големи проекти
 „Кауфланд”  завод SPI в Кърджали… Размахът на двамата кържалийци вече достигна и София. В столицата Инвеститора ще строи ултра модерна бизнес сграда заедно с един от най-прогресивните архитекти на България.
Двамата млади кърджалийци успяват в бранш, в който качеството, интелигентността на решенията, материалите, дизайнът са водещи, а при тях - част от работната визитка. Успяват да съграждат сами, в съвремие, в което „обществените поръчки” се превърнаха в самоцел за бизнеса.
Комплексът ще бъде завършен до две години и половина. „Ариете Сити център” разполага с Шоу рум само на метри от работната площадка. Офисът вече се е превърнал в по-посещавано място от парк „Арпезос-Север”, който е буквално под терасите на бъдещите собственици.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/6/19 08:56

    Там трябваше да е подземен паркинг а отгоре спортна зала на града.но ние в карджалдан мислиме само как да вземем парата на гастарбайтера

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/6/19 09:47

    То всичко това е много хубаво ама паричките от къде.Или апартамент в Кьрджали пък под наем в Европа.Благ одаря но инвестиция или центровете или в чужбина.Тук вече е обран буст ан хората се усетиха.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/6/19 22:24

    Opashkata za bialloto more do tam li stigna? :-)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.