„Всички тротоари в „Байкал” са обрасли с трева. Невъзможно е движението по тях. Нямаме думи, това на нищо не прилича! Всички улици са в това състояние”, се казва в писмо до 24rodopi.com от жители на кърджалийския квартал.
Както вече писахме, сходно е положението и в други части на града.
От Общинското предприятие за чистота и благоустройство пък посочват, че не им достигат служители за косене.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/6/19 16:42

    Тротоарите на крайните квартали на гр.Кърджали са потънали в трева, берени, капини. Не разбирам какво е това безразличие на общината. Кой ще им каже, че се налагат извънредни мерки по почистването в целия град?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/6/19 17:54

    Пуснете овцете да пасат бе...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/6/19 19:42

    Това, че не им достигат работници го четем от три месеца. И един работник за косене да имат, от месец май до сега щеше да окоси целия град. Щом не достигат работници, да се захващат общинарите и кмета, които събират данъците. Града се е превърнала в змиярник и развъдник на кърлежи. Това го няма никъде в другите градове.Тази година безхаберието и наглостта са в пика си.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/6/19 19:45

    Sprete plastaneto na bg danaci...dur....Efendi Erdogan ima specialno miasto v sarceto si i za vas...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/6/19 22:28

    Къде в този град има построени и поддържани тротоари? Хора помислете , затова са данъците. Толкова са нагли в лъжите и кражбите , че вече не им пука за нищо. И май са прави , навсякъде овце!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/6/19 23:31

    Г-н Чанев, заемете се поне Вие с това безобразие, как може Областен център на една Европейска държава да е в такова състояние. Ние не гледаме крави по домовете си, особено в Байкал, да ги караме да хрупкат тревата и плевела по кофти полутротоарите я.

    Кмета да го просветим с това, че тука може и да става въпрос за немарливо стопанисване на общинска публична собственост (виж чл. 219 ал. 1 от Наказателния Кодекс).

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Станка Костова13/6/19 08:21

      Аз живея във квартал Байкал!
      На моя тротоар няма трева!
      Толкова е просто изчисте си
      тревата!

      Изтриване
  7. Анонимен13/6/19 08:59

    ako ste ot lisicite utre otivame da vi okosim inache ne stava ne ste elektorat nishto che se grijim za celia grad drugo si e da boiadisash most za 5 choveka

    ОтговорИзтриване
  8. Почистете си тревата сами!
    Ние си чистим тревата!
    Живея във квартал Байкал!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.