180 минути игра, "Арда 1924" все още е без гол, треньорът е недоволен

Твърде много познавачи прогнозираха нулево равенство в дербито на новаците в Първа лига, но само който е заложил пари ще получи и задоволство, изразено във финикийски знаци. „Царско село“ и „Арда 1924“ завършиха 0:0 в първия мач от втория кръг в елитната футболна лига на България. И двата тима имаха възможности за гол, но те бяха малко.
Малко бяха и хората по трибуните, където се чуваше и тъпана на скромната кърджалийска група.
На терена имаше здрава битка, но не и футболна майсторство. Добри изяви имаха вратарите.
Мачът няма да се запомни с изключение на данните за протокола. За отбелязване е точката, която спечели „Арда 1924“ – първата като гост в А група, и която е за самочувствие на играчите на Стамен Белчев преди серията от тежки мачове.
На снимката: Съставът на "Арда 1924". В игра в 59-ата минута влезе Георгиев, който замени Марчев. Сам отстъпи мястото си на Василев в 67-ата минута, Аморим даде шанс за изява на Бенгюзов в 80-ата минута.
Жълти картони получиха Василев и Коконов от "Арда 1924", двама от играчите на "Царско село" също бяха декорирани.
След 180 минути игра в Първа лига, "Арда 1924" няма отбелязан гол, което не се нрави на старши треньора Стамен Белчев.
“Добре е, когато не допускаме попадения. Лошото е, че два мача не успяхме да вкарваме гол. За съжаление, имахме малко положения пред противниковата врата. Първата част стояхме малко по-добре от съперника. Знаем си възможностите, те са повече от показаното до момента. Подобряваме нещата между нас. Знаете, че селекцията не е завършена. Сега все още е трансферен период. Ако финансовите параметри позволяват, няма да се лишим от нови футболисти“, каза след мача Стамен Белчев.
Наставникът коментира и предстоящия труден мач с „Берое“ в третия кръг. „Дано да покажем по-добро лице срещу тях“, отбеляза Белчев.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/7/19 21:15

    При два мача е по-добре единия да загубиш, а другия да спечелиш, за да имаш три точки. Но и две равенства се ядват. Все пак сме новаците.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/7/19 21:27

    Добър мач на Деян Лозев

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/7/19 22:42

    "Берое" да сбърка да ни подцени па да се отпушим.Де късмет.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/7/19 00:03

    За съжаление миналата година и тази година нямаме късмет с нападателите! Само си оставаме с трансферните бомби, Макриев, Андонов и сега тримата не вдъхват доверие. Аз лично имах голяма надежда за Ради Василев, ама и той ако не може да вкарва от такива положения незнам вече. Не мога да си обясня и защо е толкова слаба физическата подготовка на футболистите в българското първенство. Днес сякаш през първото полувреме двата отбора ходеха, а не тичаха, а през второто видяхме какво стана!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/7/19 09:59

    Такива отбори като Царско село и с президент като Стойне Манолев трябва да ги пратят в Трета лига. Не стига че нямат публика и цени от 20 лева пуснал, поне да беше настанил нашата агитка в сектор В. Цял стадион празен, пък говорим как да повдигнев нивото в efbet Лига, ами с такива действия няма как да стане. Футбола е за хората за публиката господин Манолев. Жалко че не успяхме да ги бием тези, трябваше да се закотвят на дъното.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/7/19 11:25

    Кво ставс с почетния гражданин брачеда го няма никакъв

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/7/19 11:25

    Кво ставс с почетния гражданин брачеда го няма никакъв

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/7/19 14:21

    Браво за мъдрото решение да се сложи край на разделението между Фен клуба и "Сините вълци", дано се съберем една голяма агитка, които не ги страх да си загубят гласните струни и 90 минути бурно подкрепят отбора, 2 000 - 3 000 дущи в един сектор.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/7/19 14:25

    Браво за решението Фен клубът и "Сините вълци" да сложат край на разделението и нека всички заедно подкрепим Арда! Браво на всички, които са взели това решение!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен20/7/19 20:32

    sivi viltzi da ama sini viltzi@

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.