„Арда 1924” постигна първата си точка в първото си участие в елита на българския футбол. В неделя времето бе благосклонно към кърджалийци и мач се игра. „Сините от Родопите” постигнаха нулево равенство с „Ботев”-Пловдив в 24-часовия сблъсък в парк „Простор”.
Припомняме, че мачът в събота бе прекратен в четвъртата минута заради проливния дъжд. В неделя той се изигра пред над 6 000 зрители в Кърджали. Запалянковците на двата отбора наблюдаваха скука от терена. Първият удар в посока на една от двете врати бе в 50-ата минута. Първият точен пък-в 55-ата минута, когато вратарят на пловдивчани Георги Аргилашки бе затруднен от „Арда 1924”.
Нищо особено като продукция и от двата отбора. Кърджалийският тим обаче стоя по-добре на терена, а „Ботев” изобщо не показа защо е бил на финал за Купата на България преди няколко месеца.
Първа точка за Кърджали в Първа лига!
"С огледа на показаното резултатът е справедлив. Момчетата не показаха това, което могат. Надявам се с времето да изглеждаме по-добре. От името на отбора искам да благодаря на феновете", коментира наставникът на "Арда 1924" Стамен Белчев.

Съставът на „Арда 1924“: 1.Иван Караджов - 21.Венцислав Василев, 71.Пламен Крумов (к), 5.Зоран Гаич, 12.Дарко Глишич - 8.Румян Ховсепян, 27.Емил Мартинов - 20.Деян Лозев, 30.Жоао Аморим, 17.Иван Коконов - 45.Елиша Сам.
Резерви: 91.Николай Банков (вратар) - 4.Милен Стоев, 11.Александър Георгиев - 25.Митко Плахов, 73.Венцислав Бенгюзов - 29.Петър Христов, 99.Радослав Василев.
24rodopi.com





Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

28 comments so far,Add yours

  1. Mnogo malko publika imashe we ko e tva sram za Kardjali..

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/7/19 21:45

    Ало редакцията, какво искате още от първия мач? Много добър мач направиха момчетата, само един гол ни липсваше..

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/7/19 21:51

    Борба имаше, но футбол липсваше. Но всичко е заради напрежението. Постепенно ще се случат нещата. От Арда има доста по-слаби отбори в Първа лига. Успех!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/7/19 22:03

    Вчера и днес през първата част Ботев ни изпусна ,можеше да вкара поне три гола.Ворото полувреме се раздвижихме и замалко да ги обърнем.Още сме малки палета но се вижда ,че са ни наболи зъбчета и вече ръфаме лекичко но ръфаме.Царете трудно ще ни бият, може и даже да ги излапане с парцалите.Само спокойствие и хладни глави и всичко ще си дойде на мястото.Вярвам в отбора.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/7/19 22:06

    Успех момчета!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/7/19 22:10

    Много добър мач, липсваха голови положения,но всичко с времето си. В никакъв случай мачът не беше скучен. Поздрави на редакцията.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/7/19 22:12

    kolko e vhoda momcheta ?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/7/19 22:24

    Още преди две седмици тук коментирах една статия на Родопи 24 и дадох точната прогноза 0-0.Взех и пари от Еврофутбол, точен резултат. Още два ви давам: Царско село-Арда 2:1. Арда-Берое 2:4.тва е, който иска да пичели.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/7/19 10:03

      Браво за точния резултат, и аз мисля че срещу Царско село ще ни е много трудно, дано да не загубим.

      Изтриване
  9. Анонимен14/7/19 22:40

    Преди около месец някой даде прогноза 0:0 точен резултат за първия мач на Арда. Браво на фена!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/7/19 16:40

      Аз съм. Давам Царско Село-Арда 2:1 И Арда-Берое 2:4

      Изтриване
  10. Анонимен14/7/19 22:42

    Честито на Арда, прекрасна игра за първи мач в първа лига. А за публиката един голям К.р. как може бе засрамете се. 100 фена надвикаха всички. В сектор В агитката се изложи. Срам, срам, срам.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/7/19 10:07

      Напълно съм съгласен с Вас, и аз очаквах много от публиката, ама не стана. Никакви освирквания, никакви викания когато топката беше у играчите на Ботев, не можахме да направим домакинския натиск.

      Изтриване
  11. Анонимен14/7/19 22:52

    Браво за себераздаването на футболистите. Но същото не мога да кажа за публиката. В първия официален мач в елита очаквах много повече от публиката, от фен клуба и от сините вълци. 90 % от публиката сякаш беше на кино и чоплеше семки. 8 000 човека не можахме да заглушим 200 привърженици на Ботев. Никакви освирквания когато топката беше в играчите на Ботев. Очаквах атмосфера като на мача със Септември, но не се получи. С това разделение на сектори и групички много трудно ще станат нещата. Трябва да се сме едиини и да имаме една голяма агитка независимо в кой сектор. Следващия мач с Царско село ще е много по труден. Успех на момчетата.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/7/19 16:42

      От всяко дърво свирка не става и от всяка публика зрелище не става. Това бе публика за театър. И това получиха.

      Изтриване
  12. Анонимен14/7/19 23:23

    Ако бяхме успели да вземем Исмаил Иса, вместо Ради и Ивайло, щеше да е чудесно според мен. Продължава да вкарва и на нас ни липсва такъв изявен голмайстор. Но явно не пожела да играе за Арда!

    ОтговорИзтриване
  13. До.21…51.Много сте прав.Имаме страхотни футболисти.Играхюе страхотно като първи мач.Но сигурен съм след 5"6 игри ще бъдем много по добри.100%.Не ни трябва никакви други играчи.Трябва ни само много бързо да се РАЗРАБОТИМЕ и то ва е.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен15/7/19 13:36

    Арда се представи добре на първия мач.Само че никак не е приятно да се скандират псувни, стадиона имаше много деца.Нашата публика няма нужда да повтаря глупостите на другите футболни агитки.Нека да сме примерни и в това отношение

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/7/19 14:24

      Напълно ви подкрепям, но е малко невъзможно да ги спрем тези хора. Първия път, когато отидох, толкова псуваха, че сякаш съм отишла да слушам тях, а не да гледам мача. Някой пък точно пред детето псуваше... Не знам, но ако се направи нещо по-въпроса ще е добре.

      Изтриване
    2. Анонимен15/7/19 16:44

      Съгласен, без псувни. Може поздрави на съдията, майка му и т. Н. Но само хубави поздрави.

      Изтриване
  15. Анонимен15/7/19 14:06

    Бяхме малка публика, защото хората се подготвиха за мача на 13 юли, а вчера повечето от тях сигурно са имали други планове, че то и феновете на Пловдив бяха по-малко в сравнение с 13 юли, сигурно са много разочаровани за отложения мач, но какво да се прави, случи се.
    А за тези, които се опитват да унижават феновете ни- значи не могат да намерят грешки в играта, че оплюват феновете. Аз въобще не чух феновете на Пловдив, вие сигуно сте били близо до тях, че сте ги чули. Феновете до мен освиркваха много при нарушения, но не забелязах освирквания, когато топката беше в играчите на Ботев и аз не направих нищо. Но като за първа игра и то срещу Пловдивски отбор, мисля че бяхме успешни и се защитихме добре.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/7/19 22:08

      Може би хората си пазят гласните струни и затова не викат. Но подкрепата към отбора не става само с присъствие на мача и чоплене на семки!!!

      Изтриване
    2. Анонимен16/7/19 13:36

      Прав сте, но повечето от хората, според мене, не бяха там за футбола, а за подкрепа чрез присъствие. Аз пък съм фен, обаче не исках да се развикам, не защото пазя струните си, а ми беше неловко да действам така.

      Изтриване
    3. Анонимен16/7/19 20:48

      До мача със Септември и на мен ми беше неловко, вярно е човек остава без глас една седмица, но атмосферата си заслужаваше. 2 000 - 3 000 души едновременно да освиркват противниковия отбор и след това да скандират името на Арда. Не може всеки да накараме да вика, въпрос на избор. Но колкото повече толкова по вълнуваща става атмосферата. Човек най много си губи гласа за една седмица :)

      Изтриване
  16. Авторът на статията явно е гледал друг мач .За "новак" като ,АРДА"това бе едно добро начало.Успех момчета! Пишещите журналисти/ако има такива/да бъдат грамотни .

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен15/7/19 16:43

    Наистина ли има разделение по сектори и групички? Кои са разделените страни? Сини вълци и УлрАрда ли?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/7/19 22:05

      Сините вълци и Фен клубът не се разбират, даже и не искат да чуват един за друг. Сините вълци си пеят със своите хора в сектор Б, в сектор В има няколко хора, които се включваха в освиркванията, и в сектор А също има няколко хора. За това разделение говоря. Според мен трябва да се съберат 2000 - 3000 човека единни и синронизирани. Сектор В като най близък до терена мисля, че е най добрия вариант за това нещо, за да може да се оказва някакъв натиск върху гостуващите футболисти чрез освиркавания, както беше на мача в Пловдив срещу Септември.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.