Политическа естрада с мотиви на маршова песен – така може да се определи песента, с която е възпят почетният лидер на ДПС Ахмед Доган. Клипът, в който са използвани десетки снимки от зората на демокрацията до оттеглянето на Доган от председателския пост в ДПС, се споделя от днес в социалната мрежа Фейсбук.
Текстът на песента е на турски език, тя е с продължителност 3 минути и 45 секунди.
„Една песен, посветена на най-добрия политик на Българския преход, за политик, който се ражда на 100 години веднъж, нашият лидер и почетен председател д-р Ахмед Доган“, така е анонсирал клипа симпатизантът, който го е качил в социалната мрежа. Той е от Северна България, но пред репортер на 24rodopi.com уточни, че авторът на песента е друг – голям фен на Доган, който желае да остане анонимен.
„Ахмед Доган - смелостта на Родопите
Ахмед Доган - освободи пленените
Ахмед Доган - гласът на свободата
Ахмед Доган...
Ахмед Доган - гордостта на всеки баща
Ахмед Доган - надеждата на Дунава
Ахмед Доган - гласът на загиналите мъченици
Ахмед Доган“,
се пее в припева.
Подобни песни има за турския президент Реджеп Тайип Ердоган, като една от тях е гледана повече от 25 милиона пъти в youtube.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.