Мениджъри заплашили ръководството на „Арда 1924“, че ще заведат дело срещу клуба в УЕФА, което станало причина изгоненият футболист Али Сисе да бъде върнат обратно в отбора.
Това съобщават от спортния отдел на Блиц.
Няколко дни след като Сисе подписал договор с тима, играчът бе освободен. Тогава Сисе прояви разбиране и не се заинати, че вече има подписан договор. Събра си багажа и си замина, припомнят от столичната медия.
Не така обаче реагирали мениджърите му. Хората, които го довели в „Арда 1924“, скочили като ужилени. Те настояли да получат доста голяма сума, за да може договорът да бъде анулиран. Даже заплашили, че ще заведат дело и ще сезират УЕФА.
В крайна сметка се е стигнало до компромис. Али Сисе бил върнат в „Арда 1924“. Той рядко ще получи шанс за игра, тъй като Стамен Белчев не го харесва. Уговорката между „Арда 1924“ и мениджърите е защитникът да остане до Коледа, след което ще се търси вариант за разрешаване на казуса.
Както вече 24rodoppi.com писа, роденият в Лондон национал на Сиера Леоне Али Сисе (Али Сесай, Alie Sesay ) подписа договор за две години с „Арда 1924“, но бе освободен от клуба само след няколко тренировки. 25-годишният бранител бе представен официално от новака в Първа лига на 8 август, като позира дори с фланелката на тима от Кърджали.
Очаква се пък в тима да пристигне белгийски защитник.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/8/19 13:23

    Детски работи

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/8/19 13:25

    Samo zaradi etnicheskiya proizhod ne go iska v Arda Belchev

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/8/19 14:31

    А китайски фенер дали няма да представят ! Почнаха да стават смешни тия от Арда ! Остава да пуснат и Пеевски да играе в нападение !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/8/19 14:31

    А китайски фенер дали няма да представят ! Почнаха да стават смешни тия от Арда ! Остава да пуснат и Пеевски да играе в нападение !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/8/19 14:31

    А китайски фенер дали няма да представят ! Почнаха да стават смешни тия от Арда ! Остава да пуснат и Пеевски да играе в нападение !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/8/19 16:21

    Е,как подписваш договор като не знаеш какво ти сервират.И не стана ли много това иди ми дойде ми,всяка седмица нов играч.Явно,че финикийският поток не е малък,но сигурно е,че и данъкоплатците наливат дял в него,част от който може да бъде пренасочен към по добър облик на града,защото често почваме да слушаме от гости на града/а и ние го виждаме/,че Кърджали,като чист и приветлив е вече минало.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/8/19 17:17

    Племеника кога ще пристигне
    Влака да не е спукал гума

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/8/19 19:11

    Иван Крайчев да пуснат в нападение него по го бива

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/8/19 16:27

    Кърджали никога не е бил чист и приветлив град, какво ви е виновен отбора, обвинявайте политиците, който се чудят какво да правят с данъците на народа и хвърлят пари за някакви измислени проекти и сделки за изтребители. Друг е проблема, че има хора, който говорят и пишат глупости, кога българския народ ще стане единен и ще направи промяна, а вместо това всички завиждат един на друг и буквално всеки ти мисли злото.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.