Стамен Белчев: Въпреки победата, трябва да подобрим още неща в играта 

24rodopi.com позна, че „Арда 1924“ ще победи „Славия“ в столицата, въпреки, че всички букмейкъри сочеха „белите“ за фаворит. Който е внимавал в редовете на сутрешния ни коментар „Може ли „Арда 1924“ да тресне „Славия“ по тотоджийски насред София? Време е…“ и е заложил на високия коефициент 3.45 – честита печалба!
Който не е…., нека се радва искрено на третата победа на кърджалийския футболен отбор, след осем изиграни мача, във футболния елит на България. Адмирации и за бизнесмена Румен Гайтански – Вълка, и кмета на Кърджали инж. Хасан Азис – идеята им за кърджалийска атака в българския футбол носи радост на хиляди фенове. След изиграването на останалите мачове от кръга, "Арда 1924" ще остане в Топ 6 във временното класиране.
„Славия“ и „Арда 1924“ не предложиха футбол от високо качество, но пък имаше много голове, а през втората част и емоции.
Спас Делев вкара красив гол от пряк свободен удар в 21-ата минута, след като самият той бе фаулиран. "Арда 1924" не позволи обрат до края, а най-добри за "Сините от Кърджали" бяха Иван Караджов, Спас Делев и Радослав Василев, а отново добре се представи резервата Сам.
Домакините изравниха в 25-ата чрез Галин Иванов. „Сините от Кърджали“ поведоха отново в 31-ата минута, разписа се отлично представящия се от началото на сезона Радослав Василев.
В 52-ата минута Иван Караджов спаси дузпа, изпълнена от Цветелин Чунчуков. До края на мача стражът на „Арда 1924“ бе от най-добрите на терена.
В 81-ата минута резервата Илиша (Елиша) Сам изработи дузпа (спъна го доскорошният му съотборник Венцислав Бенгюзов), която сам превърна в гол за 3:1. Владислав Узунов от „Славия“ намали в 86-ата минута.
В 54-ата минута реферът остави и двата тима с по един играч по-малко. За втори жълт картон от „Арда“ бе отстранен Деян Лозев, а от домакините Димитър Велковски. Двамата се сдърпаха в наказателното поле на Караджов.
Сред най-слабите на терена беше... съдията, който не отсъди дузпа в полза на "Арда 1924", а за такава претенции имаха и домакините.
"Добре, ама може още по-добре", коментира след мача старши треньорът на "Арда 1924" Стамен Белчев. Той смята, че Спас Делев е един от най-добрите футболисти в България и има какво още да покаже.
„Доволен съм от резултата и като цяло от играта с малки изключения. Не искам да коментирам реферите, гледам си моя отбор. Въпреки победата, трябва да подобрим още неща в играта. Вкарахме три гола на един добър отбор, но имаше ситуации, в които трябваше да играем по-добре. Имаме подобрение, но ни трябва още“, каза наставникът на „Арда 1924“.

„Ще се опитаме по време на паузата да подобрим физическата подготовка на някои. Спас Делев е един от много добрите футболисти в България, но все още е далеч от формата, която може да има. Старае се във всяка тренировка и съм щастлив, че е при нас. Можеше и по-добре да е от началото на сезона нашето представяне. Основната ни задача все пак е да се утвърдим в елита“, каза Белчев.
Малко хора имаше по трибуните на стадиона, но и там беше интересно. Феновете на "белите" се опитаха да атакуват представители на ръководството на "Арда 1924", но президентът на "Славия" Венци Стефанов се намеси и ситуацията бе овладяна. 
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. predi mafiotite si imaha bar klubove sega si imat futbolni klubove,zska ibo Gancev,Slavia Venzi stefanov,Ludogoretz Domusciev,Arda Gaytanski,loko plovdiv joro iliev, i drugi,

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/8/19 00:37

    Огромни благодарности за направеното до момента на Кмета на Кърджали и на Ахмед Доган! Парите за ремонта на стадиона са отпуснати благодарение на тях по време на правителството на Орешарски, пари се наливат в отбора заради г-н Доган, а сега бат Бойко пуска пари за осветлението пак заради Агата! Огромни благодарности на Агата, на бат Бойко, на Кмета и на г-н Гайтански за направеното до момента! Да сте живи и здрави и все така да помагате на Кърджали!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/8/19 06:08

    До кога в българското футболно първенство ще има калпави съдии опорочаващи футболните мачове? Има предвид дузпата която не я свири в полза на ФК "Арда".

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/8/19 10:10

      Тоя съдия за спиране на правата му

      Изтриване
  4. Анонимен31/8/19 07:48

    Браво на момчетата.Така се играе насред София.Славия беше
    поставена на колене пред Арда

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/8/19 07:51

    Блестящ Караджов.Дано Балъков
    е гледал.И да каже кой е по -
    добър.Нашият или Хр.Иванов от
    Етър.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/8/19 10:11

      Балъков го харесвах като футболист, но с тая повиквателна за Иванов се осра

      Изтриване
  6. Анонимен31/8/19 07:53

    Отличен на Делев Илиша Сам и
    Ради Василев.Отличен на Гаич
    Лозев Караджов и всички други

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/8/19 08:53

    Следващия кръг бием Ботев Враца и вече ще се диша по-спокойно, далеч от опасната зона. Стамен Белчев е голям треньор.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/8/19 11:18

    Браво Коконов силен мач

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/8/19 22:39

      Само "АРДА"МАЧКАЙ.Да са живи и здрави спонсорите.Допреди 3-4год.Никой не е мечтал за такъв отбор

      Изтриване
  9. Анонимен31/8/19 16:31

    Браво Арда!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/8/19 20:57

    Колко сме наивни мислим си че Арда сме добри, дано да греша. Ще се радваме ако Арда 2022 г не играе с Чам дере и Литекс бяха добри.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен31/8/19 21:12

    ako moje da zemem dani nladenov ot etar ako go kupim 6te imame otbor za 3 kata

    ОтговорИзтриване
  12. ET Arda Gaytanski do godina ste igrae macovete si v sofiyata zasto da biyat pitt do gajala,bez tuy nema edin mesten igrac

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.