29 служители на РДПБЗН-Кърджали са гасили пожари и участвали в преодоляването на аварийни ситуации в региона през последните три дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР. На 9 август и 11 август в Кърджали са се запалили микробус „Форд“ и лек автомобил „Фолксваген“. Няма пострадали. Късо съединение причинило пожарите. На двете моторни превозни средства изгорял двигателният отсек. В село Чорбаджийско горял трафопост, а в Кърджали метален контейнер. Спасителни екипи от службата в Кърджали отстранили гнездо на оси от покрива на сграда на детска градина, счупени прозорци на постройка и премахнали дърво от пътното платно в града. След подаден сигнал за змия в жилище в село Водач пожарен екип успял да я улови, след което я пуснал извън населеното място. Пожарникари от службата в Джебел извадили паднала в дере крава в землището на квартал „Брягово“.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.