Продължава ремонтът и пълното обновяване на общинските пътища в Ардино, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. Кметът Ресми Мурад провери лично ремонтните работи и полагането на асфалт за махала „Газлар“ към кметство Голобрад. Заедно с него бяха още областният лидер на ДПС Изет Шабан, председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, кметът на Голобрад Шабан Местанов и общинският съветник от района Шахин Байрямов.
Същевременно нова асфалтова настилка бе положена и в централната махала на село Рибарци. Ремонтните дейности на пътната артерия са от капиталовите разходи на община Ардино.
„Това е едно голямо събитие за нас. От няколко десетилетия чакахме да се асфалтират черните махленски пътища. Поздравяваме ръководството на община Ардино за това, че мисли за малките населени места“, заявиха жителите на Рибарци и махала „Газлар“.
Община Ардино продължава да прави инвестиции в малките населени места. Осигурено е редовно сметосъбиране, поставени са допълнителни контейнери на възлови места. Асфалтират се междуселищни и махленски пътища. Във всяко едно село има улично осветление.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/8/19 14:58

    В последно време ударно се асфалтира на много места в региона, доколкото разбирам от новините. Предполагам че съм пропуснал нещо важно от обществения живот - избори ли ще има скоро?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/8/19 15:46

    Асфалтира се друг път. Не полагат и един метър асфалт там където ДПС'то е с гарантирани избиратели. Региона на Перперек е като след война. Да си гледат работата. Никакви гласове за тези мошенници..

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/8/19 15:51

    За Падина ще има ли.А за Жълтуша,Еньовче ще има ли.ТАМ Мухтарите нали са от дпс.Щяха да цъфнат тези села.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/8/19 15:54

    A ve darpayte parata - koy che ziveye tam- otvorete nekoe rabotno mesto za horicata- Asvalt li ste yadat?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/8/19 16:13

    Това повече прилича на велоалея, отколкото на път в европейска държава. Тук или се е крало като за световно и затова пътя се е стеснил или го е проектирал някой хидро или ВЕЦ инженер.

    ОтговорИзтриване
  6. Много широк асфалт бе имали широчина колкото една кола?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/8/19 17:04

    И никой от тези шест души не разбра, че това не е път, а асфалтирана пътека, алея или каквото и да е друго, но не и общински път. Да отидат до някоя друга община да видят колко е широк пътя!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/8/19 21:07

    Tesnolineyka li shte minava ottam

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/8/19 21:11

    Ресми е много демократичен кмет. Помага на ардинци с каквото може. Дори на хора от други партии е помагал многократно. Браво кмете. Ред е на улица бели брези покрай бензиностанцията на метин.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/8/19 21:59

    Хората отдавна ги няма но пътищата се строят ударно.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен22/8/19 09:33

    Тия типове, които ударно полагат асфалт, преди време разправяха, че асфалт не се ядяло, защото тогава асфалта полагаха от друга партия...Сега и аз да ви попитам...Асфалт ли ще ядете бе???

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен22/8/19 10:48

    Nie.ot.vishegrad.sme.saglasni.i.na.zapilvane.na.dupki.baa.kadaam

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен22/8/19 17:06

    Това път за велосипеди ли е или еднопосочен за коли?

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен22/8/19 17:42

    Нашите лайна миришат на дюли...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.