Стотиците гости на Marina Dinevi се насладиха на световна и българска мода и ефектно шоу в гала вечерта от ексклузивното лятно събитие Summer Fashion Weekend.
На фона на яхтеното пристанище моделите на Ивет Фешън презентираха най-новата колекция на вече наложилия се български бранд Faith in Fatih. Неподражаемият кърджалийски дизайнер Фатих Осман представи модния шик на последната си колекция Metamorph, която заплени гостите развени от морския бриз в залива на Свети Влас. Шоуто разгърна визията на бранда за цялостното възприемане на модернистичния начин на обличане, започвайки от ежедневни и приключвайки с вечерни облекла. Атракцията на вечерта бе акостиралата огромна луксозна яхта само на метри от сцената, която се превърна в съвършен фон на модното ревю.
Сред гостите на модното събитие се откроиха собствениците на Марина Диневи Динко и Данчо Диневи, Стефка Костадинова, Ива Екимова, Милена Шаркова, проф. Любомир Стойков, бизнесменът Людмил Стойков, собственикът на MDL Group Илияна Алипиева, банкерът Петя Славова, адв. Камелия Рускова, бизнесдамата Ралица Хофстетер, бизнес дамата Мирела Ненчова, коафьорът Борислав Сапунджиев - Урсула, Елена Тихомирова - Мис България 2000, собственикът на Planet Club Владимир Вишански, бизнес дамата Виктория Кесаровска, Мисис Баба Дони Чачова, Милена Шаркова и редица представители на родния бизнес и светски елит.
Ден след края на Summer Fashion Weekend, Фатих Осман засне и ексклузивна модна фотосесия в бутиковия Cliff Hotel край Обзор, с която демонстрира новите и актуални тенденции в навечерието на новия моден сезон.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/8/19 16:32

    Присъствието на Милена Шаркова е забележително

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/8/19 10:01

    Всички с модерни полички. Браво!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.