Очаквано „Арда 1924“ победи „Ботев“ (Враца) в мач от 9-тия кръг на елитното ни футболно първенство, който се игра на стадион „Локомотив“ в Пловдив.
В 16-ата минута Спас Делев изпълни по перфектен начин пряк свободен удар, пращайки от 30-ина метра топката в страничния стълб. Иван Коконов посрещна отбитото кълбо и се опита да вкара гол, но стражът на гостите с плонж опази вратата си. Тогава топката попадна в „златния крак“ на Радослав Василев, който я прати в мрежата - 1:0.
„Ботев“ изравни в 66-ата минута с гол на Валери Домовчийски., но „Сините от Кърджали“ имаха повод за радост в 71-ата минута. Точен за 2:1 беше Иван Коконов.
В края на мача Валери Божинов влезе в игра за гостите, но не впечатли с присъствието си.
Старши треньорът на "Арда 1924" Стамен Белчев не скри радостта си от победата и сподели, че възпитаниците му ще се опитат да спечелят и срещу шампиона "Лудогорец" в следващия кръг.
Очаквайте подробности
На снимката: Голмайсторът Василев, снимка: ФК "Арда"
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/9/19 22:07

    Честита победа на отбора на Арда. Сговорна дружина планина повдига. Като започнат и другите нови футболисти да играят Арда ще станат още по-силни. Само дано от БФФ и съдии не попречат на отбора. Всичко се командва от София.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/9/19 22:40

    Браво момчета така се играе
    мъжки със сърце и душа за
    Арда.Не ми се мисли какво ще
    става на арена Арда като
    Осветлението стане готово

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/9/19 23:19

    Браво на футболистите но и на
    Белчев.И това ако е новак след
    9 кръга на 4-5 място.Кой го е
    очаквал.Дано осветлението да
    стане поне до мача с Цска на
    6 декември.И 12000 да видят на
    живо добрите игри на Арда.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/9/19 07:54

    Ремонтът за осветлението е започнало,такава информация се получи от общината.Коя е фирмата изпълнител не знам,но имаме молба да стане по—бързо.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/9/19 09:58

    Пиша отличен на целия отбор на
    Арда.Така се играе без страх и
    Така се побеждават добри отбори от Първа лига.
    На арена Арда ще е още по добре пред прекрасната и вярна
    публика на Арда.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.