Разширено заседание на Областния съвет на ДПС в Кърджали

Не всички активисти на ДПС харесват проекто-листата с кандидати за общински съветници от ДПС в община Кърджали. Това е новината от разширеното заседание на Областния съвет на партията, което се проведе в залата на Бизнес инкубатора в града край Арда. Гласувалият „въздържал се“ Кадир Мустафов, зам.-председател на Общинския съвет, в понеделник трябва да внесе в писмен вид в Областния съвет аргументите си защо следва да има пренареждане от Централния предизборен щаб. 
На заседанието бяха обсъдени взетите решения от разширените заседания на Общинските съвети на ДПС във връзка с предстоящите местни избори през октомври.
Областният председател на ДПС Изет Шабан благодари на всички структури на ДПС в Източните Родопи, на членовете и симпатизантите на Движението и на гражданите, които са взели активно участие в организираните от местните съвети събрания във връзка с подготовката на ДПС за предстоящите на 27 октомври местни избори.
Бирол Кьосеюмер и д-р Ерджан Фърънджъ си направиха самоотводи и отпадат от списъците с кандидатите за общински кметове, съответно в Момчилград и Кирково.
Както вече 24rodopi.com писа, най-много номинации има в Момчилград – 18, втори по количествено измерение на списъка „кандидати за кандидат-кмет“ са в Ардино – 12, в Кърджали са 8.
Крумовград предлага единна кандидатура – на сегашния кмет г-жа Себихан Мехмед. Общо номинациите в 7-те общини са 56.
Всеки, който е бил номиниран, дори от един селски съвет, добива право да попадне в списъка с кандидатите, който ще бъде пресят от Централния предизборен щаб. В Кърджали, например, най-много номинации има кметът инж. Хасан Азис – 77, но в списъска попадат и хора, които са предложени само от близките си.
Най-много предварителни избори за определяне на фаворити за кандидат-кметове на населени места са проведени в община Кърджали – 22.
В разширеното областно заседание участие взеха взеха зам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис, членът на ЦОБ на ДПС Ердинч Хайрула, народните представители Адлен Шевкет и Ерол Мехмед, кметове на общини, ръководството на Младежко ДПС в Кърджали, председателите на женските структури на ДПС в областта.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/9/19 08:31

    Предлагам кандидат кметовете да си водят регистър за поетите обещания и след ченири години като дойдат да плачат пак за глас да видят какво са обещали и какво са изпълнили.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/9/19 08:41

    Що не се разкара те и ни освободите от присъствието в града. Нека друг да опита.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/9/19 09:27

    От Адлен Шефкед става кмет.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/9/19 09:55

    Кмета от ДПС може евентуално да спечели, но ДПС категорично няма да има мнозинство в Общинския съвет!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/9/19 10:28

    От дпс да няма кандидати за нищо не стават по добре дост или багдасаров

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/9/19 11:40

    АЙХАН ЕТЕМ КМЕТ НА КЪРДЖАЛИ

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/9/19 13:11

      mnogo e zle toyi da e blagodaren,4e slu4ayno stana deputat
      stiga mu tolkoz

      Изтриване
  7. Анонимен2/9/19 12:25

    Байчо да не е предал някого или да ?!?!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/9/19 12:54

    gulten ot s gorna krepost -kmet na kircali

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/9/19 13:44

    Po star obicay macovcite ot Momcilgrad se nadceniha i ne si premeriha dobre silata...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/9/19 16:07

    Байрам няма ли вече да го издигате Само го използвате да развява байраци на мероприятия

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен2/9/19 18:52

    Много рехави редици ! А Момчилградчани много кът! Липсват знакови фигури. Защо ли ? А изборите идват.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен2/9/19 20:48

    Какъв е този комунизъм в крумовград.Всички общ. кметове да бъдат сменени,дайте нови лица,които са за подобряване на живота.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.