ДПС в Крумовград е с единна кандидатура за кмет на общината. Това е новината от разширеното заседание на Общинския съвет на партията.
След като премиерът Бойко Борисов преди дни даде отлична оценка на настоящия кмет Себихан Мехмед и препоръча местният ГЕРБ също да я подкрепи, активът на ДПС гласува пълно доверие за пети мандат на г-жа Мехмед.
ОбС на ДПС в Крумовград дори отказа формално да посочи още двама кандидати, каквото условие постави централното ръководство на партията преди началото на номинационната кампания – минимум трима кандидати за кандидат-кмет на община.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/9/19 13:31

    В Кирково как е положението,колко са кандитатите?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/9/19 07:19

      В Кирково не можеш ги разбереш, едновременно са и ГЕРБ и ДПС...

      Изтриване
  2. Анонимен1/9/19 13:33

    Ами ДПС и Бойко, всички знаят че те са заедно

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/9/19 14:52

    Бойко Борисов с изказването си "уби" ГЕРБ в Крумовград. ДА ЖИВЕЕ ПОСРЕДСТВЕНОСТТА И НЕКЪДЪРНОСТТА!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/9/19 15:01

    ДПС е силна, защото има перфектен УСТАВ и солиден ЛИДЕР. Какво са решили Хасан, Ибрям ит.н. на общинския форум е без значение. Уставът си е Устав. Той трябма да се спази! Трима кандидати трябва да се представат в София и ника всеки да си защити Програмата.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/9/19 18:25

    Проблема на Бойко е,че говора му изпреварва мисълта.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/9/19 19:51

    Време е господин почетният председател господин Доган да излезе и да каже в управлението ли е ДПС.Ликвидират се турците от ДПС в държавния сектор и никой не ги защитава а кви комплименти и прегръдки на ада тепе.Даже бай мутрагеньо бе сравнен недостойно и позорно незаслужено с не му цитирам името му защото е грехота подобно сравнение

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/9/19 08:36

    Герб в Крумовград е разтурено и не съществува и за това доскорошните симпатизанти да се разхвърлят като пилци в други партиибез да се подчинят на шлифера

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/9/19 10:56

    И на сън не ми минава през мисълта, ча Доган и Карадае ще допуснат такава голяма грешка.Преди четири години поставихме въпроса за подмладяване на ръководния състав на ДПС, а и този в местното самоуправление. Бяхме уверявани, че през следващия мандат това ще се случи. Да, ама не! Има страшно вкопчване във власта във селата и на общинско ниво. Пенсионери колкото искаш. Затова бъдете добри и представете в София трима кандидати! Нека там се реши кой да баде кандидатът на ДПС в Крумовград.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/9/19 15:25

      Трима вече се излагаха от Крумовград. Още се носят легенди за излагацията им. Докато младите пишат и говорят като 10.56 никакви млади в местната управа. Като сертификата на бивш предеседател на КПКОНПИ ммога да посоча грешките.

      Изтриване
  9. Анонимен2/9/19 11:06

    Щом я докарахме до там, да чакаме Бойко Борисов да ни подкрепи, Алах и Господ да ни е на помощ! Приказките на Бойко Борисов трябва да се подложат на сериозен политически анализ, който може да се направи само от Доган.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/9/19 11:41

    Решението да се представи пред г-н Доган една кандидатура идва не случайно, защото ако си спомняте преди 4 години се явиха пред София сегашният кандидат, един от заместниците й - представител на българомохамиданите в общината и един от тогавашните директори на дирекция - представител на ромското население в общината. Какво се случи след изслушването им. Номинацията на ДПС беше сегашния кмет, а другите двама кандидати са изпратени отдавна далеч от политиката и далеч от общинското ръководство. Питам: Смее ли някой да се включи в тройката за София?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен2/9/19 11:44

    Няма защо да казва Доган дали е в управлението. Всеки който чува и вижда може да каже че е неформално в управлението.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен2/9/19 13:29

    11:44, това ако е истина, което казвате /аз предполагам, че сте коректни с информацията/, то нещата са изпуснати напълно в тази партийна организация. Казано по-просто там са налице признаци на "феодален" тип на управление.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен7/9/19 22:48

    К'во се карате? Баницата е изядена вече ....

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен7/9/19 23:10

    Написаното от Анонимен 2/9/19 11:41 е вярно!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.