Талант от детския футболен отбор на „Арда” ще участва в лагер на „Галатасарай” от утре до началото на учебната година. 10-годишният Хакан Йълмаз Халил от Кърджали имал покана и миналата година и тогава участвал в едноседмичния тренировъчен процес в детската школа на истанбулския град.
От „Галатасарай” наблюдават как се развива кърджалийското талантливо момче. Хакан бил поканен да се присъедини към тима на турнир в Холандия, но поради заболяване дебютът му за „жълто-червените“ на международна сцена се провалил.
Офанзивният халф Хакан Халил е капитан на „Арда“, родени до 2009 г., и негов голмайстор.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/9/19 12:54

    Жалко за отбора, който е избрал.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/9/19 16:58

      Nikak ne jalko Galatasaray e nai golemia turski otbor nositel na kupata na UEFA,superkupata.23 shampion na TÜRKİYE....Dano vidim malkoto zemly4e v tozi golem otbor...

      Изтриване
  2. Анонимен1/9/19 13:29

    Браво юнак.Догодина да те видим с екипа на Галатасарай юноши да играеш в Арена Арда Кърджали. Браво и на бащата Йълмаз който е неотлъчно с него навсякъде за да го подкрепи.

    ОтговорИзтриване
  3. Иван Тончев1/9/19 18:41

    Хаки, желая ти успех!Галатасарай е най-големия отбор и клуб в Турция,дано уцелиш времето и момента!!Късмет,дете!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.