Обвиненият в убийството на собствената си майка Себахтин С. вече е на свобода и живее в къщата на чичо си в Долище. Това разкриха за 24rodopi.com жители на кърджалийското село. 54-годишният роднина на младия мъж е платил гаранцията му, за да го извади от ареста. Себахтин бил от около седмица в Долище.
Припомняме, че съдът в Кърджали определи 2 000 лева за свободата на 34-годишния родопчанин.
Себахтин С. бе задържан по обвинение в умишлено убийство. Според прокуратурата, родопчанинът наранил с нож при домашен скандал в село Калоянци 60-годишната си майка. По-късно жената починала от кръвозагуба в болницата в Кърджали. Държавното обвинение поиска от Окръжния съд Себахтин да остане за постоянно зад решетки с най-тежката мярка за неотклонение. Желанието на защитата пък бе за домашен арест, именно защото мъжът не разполага с никакви средства, за да плати гаранцията си. Магистратите обаче оцениха свободата на задържания на 2000 лева.
Престъплението бе извършено вечерта на 6 септември.
„Не съм искал да убивам майка ми, кой иска да убие майка си? Бяхме в кухнята. Аз на стола, тя на леглото. Скарахме се, аз държах ножа докато ръкомахах и без да искам я нараних. После излязох и като се върнах видях, че кърви“, обяви в съда 34-годишният мъж.
В момента къщата на семейството в Калоянци е запечатана, разказаха местни.
„Полицаи често идват, сигурно да го проверяват“, пък посочиха жители на Долище.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/9/19 08:23

    Chichoto e za. Qk boi i izhvarkqne it seloto

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/9/19 08:46

    Еии боклук боклук...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/9/19 09:56

    Хайде сега да видим жителите на селото!Честито кой е наред?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/9/19 21:41

    Ubiyci na svoboda !! Bahti dirjava pomiqrska !!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/8/20 13:08

    Той си е педофил някой да знае това

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.