Почти 55 процента печели инж. Хасан Азис, който ще управлява Кърджали и през следващия мандат – „2019-2023“.
„Има една формула, от която не сме се отказали досега, това е формулата на заедността, формулата на толерантността. Има формула, от която не сме се отказали, и това е да печелим доверието на хората. Направихме го по най-добрия начин“, коментира инж. Хасан Азис.
Както първи 24rodopi.com писа в първите минути след края на изборния ден, Хасан Азис печели безапелационно с 54%. Резултатът на ДПС за общински съветници ще бъде по-слаб.
Пред щаба започват празненствата. Тук е световноизвестният кларинетист Нешко Нешев. Хасан Азис поведе хорото на победата.
Очаквайте подробности и видеорепортаж
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/10/19 23:25

    Трябва да помислите за всички, които са около Вас и опорочават вашето име и дела... освободете се от тях, че следващият път "прошка" може и да няма...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/10/19 23:28

    НИКОГА НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ДА СЕ ЗАГУБИ ДОРИ И ЕДНА ОБЩИНА В ОБЛАСТ КЪРДЖАЛИ, ЗАЩОТО СМЕ ЕДИННИ!!! Това го написах нарочно с главни букви искам някои да си го набият на очи. Цяла нощ ще обикаляме Кърджали с кларинет и тъпан. Няма да се спи тази нощ. Дано се дразнете много. Призовавам г-н Чанев да не се подвизава вече като кмет. То без това не беше пряко избран от народа, а сега след местните избори се доказа повече. Хората не искат за кмет Чанев. Искат г-н Хасан Азис. Поклон пред единството на шепа хора в България. Честито на печеливлия и довиждане за още 4 години. Ние сме тук!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/10/19 00:25

    eee kmete nie o4akvahme ku4ek ti go obırna na horo zdrave dae ....A nokoi o4akvaha balotaj....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/10/19 05:29

    Нешко Нешев е акордеонист.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.