Себихан Мехмед отново спечели изборите за кмет на община Крумовград. Подкрепата за нея този път е уникална - 81% от гласувалите, съобщиха за 24rodopi.com от предизборния щаб.
Себихан Мехмед е родена на 10 април 1958 г. в Хасково, където завършва техникума по икономика. По-късно завършва математика и физика учителския институт в Кърджали, и математика и информатика в Пловдивския университет. Работила е като учителка в различни селища в Крумовградско. В периода 1992-2003 г. е секретар в общинската администрация в Крумовград.
От 2003 г. е кмет на общината.
Данните, които ви представяме са към 6.00 часа при 62 % обработени протоколи на секционните комисии:

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/10/19 21:20

    kakvo stava v kirkovo

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/10/19 08:07

    Nay interesnoto na tezi izbori e zasto se otkaza Berkant,zad nego imashe pone nad 2-3000 i samo toy mojeshe da dovede nestata na balotash.Vidya se bez nego partiya dost kakvo e .Nyama i aktivnosta ot Evroizborite da ne govorim za izborite predi 4 godini i 2017 g

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/10/19 09:14

      Беркант -хубав коментар си написал, ама махни двете нули и може да е вярно. 20-30 гласа, но не повече.

      Изтриване
    2. Анонимен28/10/19 10:18

      МОЛЯ ВИ ОСТАВЕТЕ МЕ НА МИРА И МОЛЯ НИКОЙ ДА НЕ ПИШЕ КОМЕНТАРИ ОТ МОЕ ИМЕ .НА НИКОЙ НЕ ДЪЛЖА ОТГОВОР ,ЗАЩО СЪМ СЕ ОТКАЗАЛ ОТ ПОЛИТИКАТА И НЯМА НУЖДА ДА СИ ПИША КОМЕНТАРИ.АКО ИСКАХ ДА СЕ ИЗЯВАВЯМ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА , МОЖЕХ ДА СЕ КАНДИДАТИРАМ . С УВАЖЕНИЕ БЕРКАНТ ХОДЖА

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.