„Ние обещаваме това, което можем да изпълним. Подкрепете ни, както го правехте досега. Готови сме винаги да ви помогнем, когато ни подкрепяте. С вас сме!“. С тези думи се обърна към жителите на район „Далджа“ (Чубрика, Ябълковец, Ленище, Синчец, Гърбище и Теменуга) кандидатът за кмет на община Ардино от ДПС и областен председател на Движението инж. Изет Шабан. Той бе посрещнат изключително сърдечно от избирателите в район „Далджа“. Заедно с него бяха още водачът на листата за общински съветници Сезгин Байрям, кметът на общината Ресми Мурад, лидерът на младежко ДПС в Ардино Левент Джебеджи и кандидатите за общински съветници Зюлфие Ибрямова, Мюмюн Джила, Шахин Байрямов, Юксел Исмаил, Метин Мюмюнов, инж. Павлин Кръстев, Сунай Салиев, Гюнер Мюмюн.
В откровен и ползотворен диалог жителите на Чубрика, Ябълковец, Ленище, Синчец, Гърбище и Теменуга поставиха на вниманието на кандидатите вълнуващите ги проблеми и вижданията си за развитието на район „Далджа“. Изказаха своята огромна благодарност към ръководството на общината за това, че работи за подобряването на пътната инфраструктура, осветлението на населените места, ремонти на кметства и религиозни домове.
Пред избирателите кандидатът за кмет на Ардино от ДПС инж. Изет Шабан представи своята платформа за следващите четири години. „Ще работя здраво за по-добра инфраструктура в нашите населени места“, подчерта инж. Изет Шабан. Той наблегна върху реализираните проекти в района. „В Чубрика бе ремонтирана кметската сграда, изградено бе мултифункционално игрище. В Ленище също бе ремонтирана кметската сграда. В Ябълковец бе обновена изцяло сградата на читалището. Когато сме единни и заедно, показахме, че можем да решаваме проблеми, да реализираме проекти, които да носят позитиви за района за десетилетия. Сигурен съм, че всеки един от вас ще направи равносметка за постигнатото от управлението на ДПС в района и на 27 октомври ще гласува с номер 55 в интегралната бюлетина“, заяви инж. Изет Шабан.
На предизборните срещи бяха представени  и кандидат кметовете на ДПС в район „Далджа“. Кандидат за кмет от ДПС в Чубрика е Фердун Али, в Ябълковец – Мюзейен Сюлейман, в Ленище – Фехим Халилов, в Синчец – Хълми Мустафа и в Гърбище – Турсун Хусни. Те подробно представиха пред избирателите своите програмни намерения във връзка с бъдещето управление на кметствата.
Водачът на листата за общински съветници от ДПС Сезгин Байрям заяви, че представителите на ДПС са най-близко до хората. „Дойдохме дотук с взаимна подкрепа. Ние не лъжем и не бягаме, като останалите партии. Винаги сме били единни и заедно и в добри, и в трудни моменти. Надявам се, че на 27 октомври отново ще  подкрепите  кандидатите на ДПС с номер 55 в интегралните бюлетини“, заяви Сезгин Байрям.
Кметът на община Ардино Ресми Мурад също призова жителите на Чубрика, Ябълковец, Ленище, Синчец, Гърбище и Теменуга да подкрепят кандидатите на ДПС
с номер 55 в интегралната бюлетина.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/10/19 15:02

    Въпроси към инж. Изет Шабан! В Чубрика изградено мултифункционално игрище-за кого? Там живеят 50-60 човека, предимно възрастни-те ли ще ритат топка! А иначе има две джамии-добре, но къде са хората, как ще ги задържите? В този район ремонтирате читалища-добре, а къде е художествената самодейност? Няма я! Използвате субсидиите за читалищата за ядене и пиене, този проблем е прокурорски и ще се отвори! Ардинска община е с най-високата безработица в Кърджалийска област! За безработицата нищо не говорите, какви мерки ще вземете за преодоляването й? Това е същественият въпрос-безработицата! Господин Изет Шабан, ремонтите по пътищата, ремонтите на читалища, училища, направата на детски площадки, градинки и алеи са основен извор на корупция, на рушвети по общините! Доктор Ахмед Доган ясно ви каза, кметовете да престанат да мислят за джобовете си, за личните си проценти, а да започнат да мислят за джоба на избирателя! Това са думи на Ахмед Доган! Господин Шабан, какво ще направите за джоба на избирателя, за това говорете, другото е ала бала и корупция! Какво ще влезе в джоба на избирателя, как ще преодолеете безработицата в Ардинска община! Това е основният въпрос, на този въпрос отговорете!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.