Партията на Слави Трифонов „Няма такава държава“ обяви имената, телефонните номера и имейл адресите на представителите си в страната. За отбелязване е, че формацията няма координатор в област Кърджали.
Cлaви Трифoнoв зaeмa прeдceдaтeлcкoтo мяcтo в нoвaтa cи пaртия "Нямa тaкaвa държaвa". Тoвa ce рaзбирa oт oфициaлнaтa инфoрмaция, публикувaнa в caйтa нa нoвaтa пoлитичecкa фoрмaция. В рръкoвoдcтвoтo нa "Нямa тaкaвa държaвa" влизaт oщe чacт oт cцeнaриcтитe нa "Шoутo нa Cлaви".
Тoшкo Йoрдaнoв и Ивaйлo Вълчeв зaeмaт длъжнocттa нa зaмecтник-прeдceдaтeли, кaтo към изпълнитeлния cъвeт нa фoрмaциятa влизaт oщe Виктoрия Вacилeвa (глaвeн ceкрeтaр), кaктo и члeнoвe - Дрaгoмир Пeтрoв, Aлeкcaндър Вълчeв и Филип Cтaнeв.
В cтруктурaтa нa "Нямa тaкaвa държaвa" приcъcтвa и aрбитрaжнo-кoнтрoлнa кoмиcия в cъcтaв oт ceдeм души.
В caйтa нa пaртиятa ca публикувaни кoнтaкти зa връзкa c oблacтнитe cтруктури нa фoрмaциятa, кaтo e нa рaзпoлoжeниe и oпциятa зa рeгиcтрaция нa cимпaтизaнти.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/10/19 16:56

    А бе колкото си искаш разбойници,бандити олигарси далавераджии бръснати глави ,брадясали мутри координатори на всякъде , под път и над път за това ли се кахарите.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/10/19 19:39

      Все едно другите са цвете за мирисане! Аз го подкрепям! На кои ли не сме давали шанс!? Мисля,че ще събере доста избиратели и дано да не се лъжа...

      Изтриване
  2. Анонимен8/10/19 17:02

    голем цирк ке стане

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/10/19 18:13

    Samo slavıiiii

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/10/19 19:44

    И сега, дами и господа, абита и абли, юруууш на помаците към новата партия!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/10/19 20:15

    По добре при Слави Трифонов отколкото с другите. За всеки влак си има пътници.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/10/19 21:37

    Картала от веселчане и пурата и от дженда те ще идват славе!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/10/19 01:59

    "Хората" (хората умишлено са в кавични) не искали в управлението "чалгаря" и "популиста" Трифонов, бил все едно като всички отминали обещания през този дълъг преход.Истината е, че през изминалите 30 години ние, народа дадохме доверието си на какви ли не по-недоверчиви личности, партии и коалиции.А относно г-н Трифонов, колко и платени тролове да се изказват негативно по негов адрес той е в пъти по-способен във всяко едно отношение да промени в нашата държава към нещо към по-добро.Ние обикновените хора, служители, работници, пенсионери, деца - народа, заслужаваме по-добър живот.Ние независимо от вяра, убеждения и нагласи сме просъществували вече 1300 години!Срамно е за някакви си 30, шепа хора да потъпчат тази история.Идва време в което дълго лъгания човечец трябва да направи една последна стъпка на вярата и да даде шанс на Слави.В крайна сметка какво?Огледайте се, помислете!Колко по-лошо трябва да стане, за да осъзнаете проблемите в статуквото?Колко време Ви трябва, за да разберете, че промяната е във Вашите ръце?Не напразно споменах думите "ние" и "народа" защото в крайна сметка, имаме общи проблеми и общо желание за един нормален, достоен и добър живот.Живот който всеки един от нас заслужава!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/10/19 06:51

    Където и да се обърна- общински съветници.....

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/10/19 07:55

    трифонов е е идн самозабравил се МУТРАГЕН.ЧАЛГАДЖИЯ АБСОЛЮТЕН ДИКТАТОР НО НА НЕГОВИТЕ ВАСАЛИ-ЛИЗАЧИ.БАРЕКОВ НОМЕР 2 НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЩЕ СЪБЕРЕ КАТО НАЧАЛО ТИНЕЙДЖЕРИ И НЕОРИЕНТИРАНИ МЛАДЕЖИ И АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ ДРУГИ ТАРИКАТИ.НО ЗАПОМНЕТЕ ТОВА ЩЕ Е ЕДИН ПЕРИОД ПРОФУКАН ЗА ДЪРЖАВАТА.ЩЕ ИЗДЪРЖАМЕ ОЩЕ ШИПА ХНАНТУТНИЦИ

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/10/19 10:20

    С това име на партията просто ще има смях в залата...ще бъдем единствената държава която твърди,че не съществува,защото я няма

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/10/19 11:48

    Слави,нещо май ги е страх от теб....

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен9/10/19 12:02

    Ще играе патерица на Борисов с ДПС!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен9/10/19 12:33

    Fashisti i maroderi

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен9/10/19 17:18

    "pianstvoto na edin narod" ...nekoga trae 500 leta... :-)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.