През изминалия мандат са вложени повече средства за допълнително водоснабдяване на населените места, асфалтиране и рехабилитация на пътните отсечки между тях, така също и по улиците в населените места.
Това подчертаха председателят на Общински съвет на ДПС-Черноочене и водач на кандидат-съветническата листа Бедрие Газиюмер и кандидатът за кмет на Община Черноочене Айдън Осман на предизборните срещи в селата Яворово, Каняк, Петелово и Лясково.
Реализиран е проект за допълнително водоснабдяване на село Яворово, където живеят над 50 семейства. Айдън Осман заяви, че досега през летните месеци е имало сериозен проблем с доставянето на питейна вода в селото. По стопански път е изграден каптаж, с който е разрешен проблема с недостиг на вода, информира той.
В село Лясково Айдън Осман се отчете, че са асфалтирани улиците в населеното място, където днес живеят около 180 семейства. Подсилена и ремонтирана е трошено-каменната пътна основа и е положен нов асфалт по улиците на селото. Вложени са средства за допълнително водоснабдяване на населеното място и е разрешен проблемът с недостига на питейна вода.
„Положихме асфалт по една от най-натоварените общински пътища между селата Черноочене - Каняк и разклона до Яворово. Отсечката обслужва население над 2 000 души от 6 кметства, между които Дядовско, Каняк, Яворово, Водач, Житница и Даскалово“, подчерта в село Каняк Айдън Осман. Той отбеляза, че особено сериозен е бил проблемът в еднолентовата отсечката от село Житница до Дядовско.
„Това не са сухи статистики или хвалебствени слова, а неуморим труд на много хора и сплотен екип“, подчерта Айдън Осман.
Той благодари на избирателите от чернооченско, че през годините винаги са устоявали на опитите за разединение и подкрепяли ДПС. Идеите и предложенията на всеки избирател за решения, както и оценката им за изпълнението са много важни, подчерта Айдън Осман.
Чернооченската организация на ДПС усилено продължава с изборната си кампания във връзка с предстоящите местни избори на 27 октомври. Призова жителите да отидат до урните на 27 октомври да гласуват с №55 във всички интегрални бюлетини.
Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/10/19 01:59

    А може ли някой от представителите на Община Черноочене да обясни на читателите, защо в деня на "Курбан Байрям" нямаше вода в някои села? Защото знам, че ще прочетат тази новина и този коментар!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/10/19 14:17

    Става въпрос за с.КОМУНИГА защо ни си ясен за кое село пишеш

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/10/19 14:18

    Да не би да те е страх?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/10/19 16:23

    Arkadaşlar,partiye karşı gelmeyin,susuz durun...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.