Служителки от сектор „Български документи за самоличност“ са в помощ на колегите от Пътна полиция. При необходимост на гише ще помагат и служители от други звена на Пътна полиция.
Това са набелязаните мерки във връзка с възникналите временни затруднения в обслужването на гражданите при регистрация на МПС. Разпореждането е на директора на полицията старши комисар Атанас Илков.
Припомняме, че преди дни чакащи на опашка повдигнаха проблема чрез 24rodopi.com.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/10/19 09:48

    A на Паспортна служба кой ще помага,те там в паспортна служба са едни намръщени служителки,каточели работят за хаир.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/10/19 09:59

    Най-сетне! Отдавна трябваше да се направи нещо такова. Само една служителка и стотина некадърни шефове по офисите да спят...! Не бива!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/10/19 10:16

    Da ama rodopi 24 edvam ne izkarahte choveka poboynik i vinoven a se okaza che problema bil na KAT nqmali dastatuchni slujitelki za obrabotka na dokumentite

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/10/19 10:55

    Дано да има ефект, в 21 век да се чакат опашки с часове в държавно управление, да се търси "вътрешен"човек за да се избегнат опашките, така се подстрекава корупцията в държавата.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/10/19 15:29

    Изкарайте плъховете със звезди от канцелариите!Така или иначе незнаят за какво получават заплати!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/10/19 16:03

    Адекватна реакция.Поздравления г-н Директор.Ако раздвижите и началника пенсионер на Кат проблемите ще бъдат решени.Раздвижване в такъв смисъл служителите които се занимават с регистрация на автомобилите да не си раработват допълнителни доходи през работно враме.А ако са едно това вече е друго.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен10/10/19 16:47

    Изловете си рушветчиите дето слагат номерата, те забавят обслужването. Като вмъкнат днес 10 човека и скапват всякакъв ред, е верно правят по 500-1000 лева на ден далавера и сигурно делят, щото иначе досега да са ги натръшкали.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен10/10/19 19:54

    угаждане няма само мрънкалници

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен10/10/19 20:38

    Временни затруднения???Пълни глупости! Постоянно има опашки! Добре е да се помисли за 2 гишета-регистрация на автомобили и дерегистрация.Не може за издаване само на номера/за 5 мин. работа / да чакам цял ден на опашка заедно с другите!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.