Бившият кмет на Неделино Стоян Беширов е опростил дълг на фирмата на съпругата си към Общината. Вземането е било в размер на 4 790,89 лева, а предложението за погасяване по давност е направено от Беширов по време на мандата му. Тогавашният състав на Общинския съвет в родопския град е приел предложението със 7 гласа „За“, един против, а трима съветници са се въздържали.
Административният съд в Смолян потвърди, че става въпрос за конфликт на интереси, отхвърляйки жалбата на Беширов.
Припомняме, че той бе отстранен от длъжност след като срещу него започна разследване за злоупотреби със средства в особено големи размери.
Беширов бе кандидат за кмет на Неделино по време на местния вот. В момента той е общински съветник.
24rodopi.com




Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/11/19 14:46

    ei tezi komuniagi nalapat li vlasta i posle vsichko za bashtinia go imat ama tozi napravo si ebil feodal

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/11/19 18:09

    Такива хора като Беширов и чиновниците от общинска администрация не се усещат, че с простотията си и мръсотиите дето правят на хората сами гонят жителите си. Неделино от 8-9 хиляди някога сега се е стопило до 4 хиляди и е с тенденция да намалява. Измислена община с 5000 население, реално няма нужда от нея, да ги закриват и да оставят само селски кметове. В такива малки общини най-мръсните хора обикновено са в ТСУ отделите и общинска собственост, защото там стават и най-големите далавери, друг е въпроса, че така се гонят инвеститори и се затваря омагьосания кръг-безработица- изселване в големия град. До 20 години тази община ще бъде закрита и слята с някоя съседна .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/11/19 18:33

    този гребенарин разплака децата на неделино в утробите на майките!трябва да е в затвора, ами това е булгаристан!ще дойде видов ден!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/11/19 08:24

    Гешев и Цацаров къде са .

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/11/19 08:59

    А сегашните демократи лапат милиони.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.