Студ на стадиона (6 градуса, ветровито), скука пред телевизионния екран!„Арда 1924“ измъкна точка от гостуването си на „Локомотив“-Пловдив. Двата тима завършиха при нулево равенство, а „Сините от Кърджали“ играха с човек повече. В 74-тата минута защитникът на домакините Стивън Езе получи червен картон. Преди това реферът Стефан Апостолов пощади Алекансандър Георгиев от "Арда 1924".
Численото преимущество обаче не доведе до нищо по-съществено пред вратата на пловдивския тим.
Припомняме, че първият мач между двата тима завърши с разгромна победа за „смърфовете“ с 5:2.
От първата до последната минута на стадиона в пловдивския парк „Лаута“ възпитаниците на Стамен Белчев показаха, че са излезли на терена за равен резултат. Първият точен удар във врата на домакините бе отправен в 66-ата минута от Спас Делев. Мачът бе гледан от 930 зрители, сочат данните на БФС.
"Доволен съм от играта", коментира след мача старши треньорът на "Арда 1924" Стамен Белчев. След като домакините останали с човек по-малко възпитаниците на Белчев нарушили дисциплината, според наставника.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/12/19 15:59

    то няма и един кърджалиец вие за единадесет говорите.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/12/19 16:04

    С Лукас Мартинс мач не се печели, става за лекоатлет, но не и за футболист.
    Не разбирам, зашо всеки мач го пускат да играе.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/12/19 18:43

    А бе много хора почнаха да разбират от футбол дето не им е работата. Като разбират толкова що не дойдат с агитката и на студа, вятъра и на дъжда който беше миналия път да повикат малко за отбора и да видят как вече толкова време играчите играят по чужди терени заради кефа на някои господа и да се уверят колко им е лесно.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/12/19 20:15

    Защо така злословите?тЕзи които пишат не може да са Кърджалийци.П-ростако в Лудогорец колко Разграничава има?Арда е само на 5 мес.отбор.САМО "АРДА"

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/12/19 20:18

    Недейте така да пишете.Така пише само г-пак.че Арда е съвсем нов отбор.Малко търпение съграждани

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/12/19 20:26

    Бееееей ако бях на мястото на Мартинс щях да вкарам Луков с топката във вратата.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/12/19 08:51

    brei brei brei ako ne si na maCha ne razbirash i ne mojesh da pishesh mn glupost mn neshto 11 kurta ne uspqha da zagubqt ot LokoTO taka kakto OT SarSko Selo i .Unav. .

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/12/19 09:36

    Ако победят локо в техния стадион и те решат да не ни дават техния стадион за домакинските ни срещи ,какво правиме

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.