„В „Арда 1924“ се работи професионално и важните неща за един футболист са на ниво“, казва звездата на кърджалийския тим Спас Делев.
Нападателят на „Арда 1924“ даде любопитно интервю за спортната редакция на агенция „Блиц“, в което говори за настоящия си тим и футбола у нас.
„Нивото се е вдигнало. Забелязвам, че се повишава постоянно, дано бъде така и в бъдеще. Има добри футболисти, има интрига за първата шестица – няколко отбора се борим. „Левски“ пък се бори с „Лудогорец“ за титлата“, отбелязва талантливият играч, който се надява да бъде повикан в националния отбор за баража с Унгария.
„Силен отбор са и не трябва да ги подценяваме. Чета коментари, че трябва задължително да се класираме, но ни очаква много, много тежък мач. В последно време се вижда, че в нашия отбор има качество и потенциал, затова мисля, че можем и да ги отстраним. След толкова години най-после имаме шанс да се класираме на голям форум. Дано и Попето размисли и се върне, за да помогне на отбора“, казва за националния отбор Спас Делев.
„Да премина в ЦСКА беше една от моите мечти. Исках да играя в ЦСКА и като пристигна оферта, въобще не се замислих. Не съм коментирал нищо. Отиваш, подписваш и играеш. Бях на 18 години още. Сравняваха ме даже със Стоичков, но… Тогава беше моя грешка – полетях малко във въздуха. Сега винаги казвам и давам съвети на по-младите – да дават най-доброто от себе си, да не се главозамайват и да мислят за важните неща“, добавя Делев.
Относно делото с Берое, което водеше за разтрогването на договора си, той коментира: „Всичко приключи. Видя се кой е прав и кой е крив. Аз го спечелих, макар че първо беше отсъдено в полза на „Берое“. Не знам как може УЕФА да се произнесе в полза на клуба, още преди да бяха изслушани и двете страни. На първа инстанция спечелиха те, понеже го присъди УЕФА. Но в КАС делото беше срещу „Берое“ и УЕФА. От Мерсин също бяха некоректни към мен и затова се разделихме. Бяхме се договорили за едни неща, а после стана съвсем друго. Това беше най-некоректното отношение в моята кариера. Разбира се, и в „Берое“, където не ме подкрепиха при конфликта ми с феновете“, твърди Делев. Той за пореден път заявява, че цял живот ще е благодарен на Любо Пенев: „Той ме взе в ЦСКА и ми даде шанс да играя. Защото, ако не ти дават шанс, няма как да стане“.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.