Сигнали до кмет и областен, дори дело в съда за…

„Ако трябва 3 дни ще чакате, като не ви отърва, айде марш от тука. Айде де! Щом много знаеш, изчезвайте от тук веднага, изчезвайте ви казвам! Ако искаш на министъра се оплачи. Изчезвай ти казах“.
Тези думи бяха вменени като вина на общинарка в администрацията на малък родопски град. Сигнал за отношението й към граждани, поискали услуга в Общината, достигнаха до местния кмет, както и до областния управител на Кърджали. Поведението на чиновничката дори влезе в съда…
Гражданка влязла в спор с общинарката при искане на съдействие за оценка на имот. Тя била придружена от адвокат. Наложило се да чакат, докато в крайна сметка търпението и на двете страни се изчерпало. Общинарката дори бе обвинена, че размахвала „пръчка“ пред лицето на гражданката. В крайна сметка пръчката се оказала линийка…
Проверките от страна на кмет и областен управител не открили нарушения в нормите на поведение от страна на чиновничката. Срещу нея дори бе заведено дело. Магистратите в Момчилград обаче също признаха общинарката за невинна, осланяйки се на показанията на нейни колеги, станали свидетели на конфликта.
Чиновничката дори предупредила гражданите, че има поставен байпас и ако й се случи нещо заради напористите им искания, ще заведе дело срещу тях.
В крайна сметка, обидената гражданка ще трябва да плати разноските по делото в размер на 1000 лева.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/12/19 15:20

    И в Община Кърджали е така! На първия етаж в деловодството има една грозотия, сестра на най-неграмотния депутат в историята на България Р.О., която колкото е неграмотна и проста, толкова е и надменна!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/12/19 16:04

    Веднага дасе острни от длъжноста и,тя седи на стола с наще данъци,какво е това поведение,за какво се мисли една проста служителка.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/12/19 16:25

    Гарван, гарвану око не вади! Народът - слуга на чиновниците! Гордост е за мен, че съм българка и НЕ живея в България!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/12/19 09:51

      Dati izyam gordosta mirso sram vae ceste bilgari kakva gordos leş

      Изтриване
    2. Анонимен18/12/19 13:37

      Да живея в България и да гледам твоите роднини - грозни и некадърни по разните гишета на общината ли ? Уредили са се с яламалъци и рушвети, любовни афери и тем подобри партийни контики ! Няма да стане !

      Изтриване
  4. Анонимен17/12/19 21:45

    Браво на тази жена нека почне работа в паспортна и там да ги гони така

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/12/19 12:31

      Абе картофчия такъв,въри да сееш картофи.

      Изтриване
  5. Анонимен18/12/19 06:46

    И в Кърджали е така,все гражданите виновни,чиновниците и лекарите са услужливи. Сигурно се е изръсила и с думите:за толкова пари-толкова работа,в какви времена живеем,и никой не стачкувва,заспал народ

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/12/19 08:12

    Коя е как се казва общинарката?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/12/19 08:26

    Ами те тези боядисани кокони седнали на столовете и се мислят за какви ли не. Смотани селяндурки

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/12/19 08:35

    Така е като напълниха общините с неграмотни партийни ясладжии,човек да го е страх да отиде за някаква услуга,независимо,че ние им плащаме заплатите.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/12/19 08:55

    Такова поведение е присъщо на повечето общинари над 50 години. Те така и не осъзнаха, че вече не живеят в минало време, държат се невротично, нагло и надменно, не се сещат откъде им се дават заплатите, които не си заслужават! На всички е ясно, че гражданката е права, всеки е почувствал такова отношение .

    ОтговорИзтриване
  10. Защо коментирате анонимно?Май не ви стиска на дупарките.Амъна кодукларъмънън ибнелери.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/12/19 12:33

      Абe псе такова,теб ли ще питаме боклук

      Изтриване
    2. Боклук си ти явшак.Само знаете да обиждате.

      Изтриване
  11. Анонимен18/12/19 10:29

    Дано в България има ровече граждани които да си търсят правата и не се отказват,да се борят за справедливост и дано има правосъдие за тях.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен18/12/19 10:55

    Hahahahaha....bulgaristan konak....hahahahahaha...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.