Камериер в хотел в турски курорт се е опитал да пласира в Кърджали 4,5 килограма марихуана. 23-годишният двоен гражданин бе признат за виновен от Окръжния съд за притежание с цел разпространение на наркотици на стойност над 27 000 лева.
Припомняме, че мъжът бе задържан в района на КПП „Чилик“ на 31 август м.г. след гонка с полицията.
23-годишният бил зад волана на лек автомобил с турска регистрация. Той бил спрян за проверка в хода на полицейска акция. Когато обаче служителите на реда го накарали да отвори багажника за проверка, мъжът дал газ и се опитал да избяга. В преследването младият водач изгубил контрол над превозното средство, което излезнало от пътя и се блъснало в храсти. Мъжът успял да изхвърли сака с близо петте килограма дрога.
Двойният гражданин сключи споразумение с прокуратурата в Кърджали, признавайки вината си. Той получи 3 години „лишаване от свобода“. Наказанието обаче бе отложено с 5-годишен изпитателен срок. Съдът наложи и глоба в размер на 7000 лева.
Дрогата предстои да бъде унищожена.
23-годишният работи като камериер в хотел в турския курорт Анталия.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/1/20 07:35

    Браво на полицията...добра работа...цели 5 години изпитателен срок и крупната сума от 7000лв. :))) Много добре свършена работа, не шапка ами фуражка да свалиш ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/1/20 10:20

    Rodopi kak predi godina hvanaha 2 kila gi ocenihte na 35 bona sa 5kila na 27 hahahahaha padnaha cenite li

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.