Има вероятност почетният председател на ДПС Ахмед Доган да се появи на рождения ден на партията в столичен хотел днес. Това разкриха за 24rodopi.com източници от ДПС. Близо 500 души се очакват на тържеството.
Създателят на ДПС изявил желание да присъства на празника за 30-годишнината на партията, но Националната служба за охрана (НСО) ще реши дали Доган ще излезе от така нар. „Сарай“ в софийския квартал „Бояна“. Случвало се е той да напуска базата в „Бояна“ по различни поводи, особено в летните месеци.
Движението за права и свободи е учредено на 4 януари 1990 г. във Варна, официално партията е регистрирана на 26 март същата година. Председател е Ахмед Доган, а секретар – Йенал Бекир. Доган остава председател до 19 януари 2013 година, в момента е почетен председател.
За последно Доган говори на митинг на 19 май 2012 година в Джебел, а влезе в телевизионно студио на 21 януари същата година.
Независимо дали ще дойде в залата, всички в ДПС очакват да чуят посланието на Доган.
Как тогава Ахмед Доган отговори на въпроса "Кой е най-големият ви успех?" - четете тук
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/1/20 08:21

    Bez ohrana zaşto go pazqt.Bez nego

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/1/20 09:32

    Аз обитавам Вероятността –
    по-хубава къща от Прозата.
    Със по-многобройни врати –
    и по-широки прозорци.
    Тук стаите са като кедри –
    през листата им не се вижда.
    И отгоре – вечни тавани
    небето съзижда.
    Гостите са най-красивите –
    а работата ми е тая –
    да разперя тесните си ръце –
    и да прибера рая....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/1/20 12:09

    В РБългария през 1956 г. е преодолян култа към личноста!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.