Покритият басейн ще работи по 4 часа дневно, без събота и неделя, от  февруари. За това се договориха на среща кметът на община Кърджали  инж.Хасан Азис и представители на спортните клубове, ползващи съоръжението.
В срещата участваха президентът на СК по водна топка “Арда 2008“ Делчо Пепеланов и треньорът  Иван Кръстев, президентът и треньор на  Клуба по триатлон, туризъм и рехабилитация „Юнак“ Венцислав Николов, както и зам.-кметът Веселина Тихомирова, управителят на басейна Али Махмуд, експерти от общинска администрация.
До понеделник клубовете трябва да представят за одобрение график за часовете, в които ще ползват плувната база. Децата, обхванати в двата клуба са над 130. Ще бъдат определени и часове за посещения от граждани.
„Настоящата ситуация изисква компромиси от всички страни, тъй като издръжката на спортното съоръжение надвишава многократно приходите. Новата организация  ще даде възможност да се намалят разходите за издръжка на басейна като в същото време ще може да се ползва и от децата, и от  гражданите“, посочиха от Общината.
Кметът запозна представителите на спортните клубове с позицията на общинското ръководство за отдаване на концесия на двата басейна, тъй като общината няма финансова възможност за издръжка на покрития и открит басейн. За това намерение са информирани и общинските съветници.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/1/20 15:11

    Браво и това е нещо, ама поне 8часа на ден часа да беше

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/1/20 18:00

      "И това е нещо"......то и 30 мин. на ден пак ше е нещо! ТОВА Е ЕДНО НИЩО!!!

      Изтриване
  2. Анонимен23/1/20 19:33

    Пълна глупост кмете, аз изкам да го ползвам именно събота или неделя.В другите дни е пълно с деца които не се контролират от съответните им тренери.4часа но кога на работа сме до 17 30. Ще важат ли неизтеклите абонаменти.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/1/20 21:19

    Смешна работа

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/1/20 02:59

    Tranchoto vzima baseina

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/1/20 08:09

    От кой февруари?? 01 или 29-ти ?? И кои ще са часовете?? Като пускате партенка се уточнявайте.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.