Заложна къща търси комисионер в Кърджали срещу 1 200 лева месечно възнаграждение.
Новата интересна оферта от структурите на Агенцията по заетостта идва от Бюрото по труда в Ардино: Търси се специалист по приложно програмиране, длъжност „Разработчици на софтуер и софтуерни приложения и анализатори“.
Големите пари са в чужбина, а работа има колкото искаш и където искаш. До 2000 евро месечен доход обещават на сортировачи в Холандия, ангажиментът им - окомплектовани на продукти за крайния клиент. Сортировач на бирени каси в Германия може да си докара 1300 евро заплата.
За Англия се търсят хигиенисти за почистване на домове, заплащане - 1 500 паунда на месец.
Сформира се и мобилна група за почистване на „чисти стаи“ в Германия. „Чистите стаи“ са производствени помещения, в които се произвеждат високотехнологични продукти. Изисква се абсолютна чистота в помещението. Работи се по проекти в Германия, след изпълнението на проекта се връщате в България. Когато има нова поръчка, отново отивате. Заплащане - 11.2 евро бруто за всеки изработен час + командировъчни.
Какви свободни позиции има в Кърджали и региона: Машинни оператори, шивачки, кроячи, кортрольори по качеството, ел. техници, готчави, лични асистенти, секачи, работници по обезкостяване, касиери, медицински сестри, лекари, хигиенистки, оператори в производство на каучикови изделия, сервитори, работници за полагане на пътни настилки, животновъди, работници за автоморга, помощник фотограф и аниматор за Банско. Заплатите – от 600 до 1200 лева.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.