Кахърите за децата в училищните автобуси продължават, твърдят родители в писмо до 24rodopi.com.
„В 16 часа ситуацията е следната-учениците от „Йордан Йовков“ са седнали, а тези от „Владимир Димитров-Майстора“ са прави. Проблемът с натъпканите автобуси продължава. Обещано бе да има допълнителен превоз, но кога ще се случи това?“, питат в писмото си родители. Те са изпратили и снимки.
Припомняме, че на проблема бе дадена гласност след като родители на деца от крайградските села подадоха сигнал до 24rodopi.com. Тогава се оказа, че дори директорите на школата не са знаели за ситуацията „Деца са натъпкани в автобуси“.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/1/20 12:46

    Малките автобуси на баджанаците, колкото по-вече толкова по-печеливши

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/1/20 18:48

    Кой лъже? И директорите и общината знаят, но си мълчат. От години е така. Учениците от Гледка пътуват с автобуси, в които се возят пътници. До кого ще ни правят на балами????

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/1/20 23:42

      Няма ли училища във веселчане,защо се натискате децата ви да учат в центъра? Всички учители се назначават по партийна линия,а не по кадърност,където и да пускате децата си ,все тая

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.