Драконовски мерки за сигурност в района на столичния хотел, в който ДПС ще отбележи 30-ия си рожден ден тази вечер. До 40 минути се чака, за да се мине проверка с металдетектор на входа на  залата. Всички очакват появата на Ахмед Доган.
Празненството трябваше да започне в 18:00 часа, но заради опашките от чакащи да минат контролните пунктове, програмата ще започне със закъснение.
Както тази сутрин 24rodopi.com писа, Ахмед Доган е поискал да бъде сред празнуващите 30 години от създаването на Движението за права и свободи. От почетния председател ще има и приветствена реч.
Тържествено започна със 75 минути закъснение. Над 1 000 са гостите от цялата страна.
Въпреки засилените мерки, от Националната служба за охрана не са позволили на Доган да напусне така нар. "Сараи" в столичния квартал "Бояна" и да се появи в хотела, където ДПС празнува.
Очаквайте подробности
Ахмед Доган: Големият ми успех е създаването на ДПС – партията, която роди внушителен елит!... ДПС ще се развива, защото нашата формула е "Ако си наравно с другите, ти вече си изостанал - четете тук
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/1/20 11:34

    Ne bu yaaa siz halkta cikmadilmisiz sayn baskan ne bu korku biz cak Kirdjaldan geldik sizi gormeye oldumu simdi

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/1/20 14:05

    Не мога да си покажа носа извън сараите, но съм доволен. Свободата, Панчо, не е като да имаш милиони...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/1/20 14:09

    Движение за свободи... в затворени сараи.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/1/20 14:09

    Птичката и в златен кафез да я сложиш...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/1/20 14:11

    Бойко, дай ми ТЕЦ-а и ти си Ловеца.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/1/20 14:32

    Кой уши барака, кой му тури знака "Милиони или СВОБОДАа". Аз съм Райна Терзийска.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.