Все още няма фаворит за областен лидер на ДПС, но пък е ясно на 100%: Мустафа Карадайъ остава начело на партията поне до пролетта на 2023-та

Отчетно-изборната кампания на ДПС е в разгара си. Емил Кирков от село Горно Кирково е новият лидер на Младежко ДПС - Кирково. Той бе избран единодушно от делегатите на VIII-ма отчетно-изборна конференция, която се проведе днес в Кирково.
Емил Кирков е роден на 8 март 1988 в гр. Кърджали. Втори мандат е общински съветник от ДПС. Завършил е Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите в Пловдив със специалност бакалавър „Финанси“ и магистратура “Счетоводство и одит“. Семеен с едно дете.
„Бъдете сигурни, че ще оправдая вашето доверие като председател на Младежко ДПС Кирково. Благодаря ви за подкрепата“, заяви Емил Марков пред 64-мата делегати, избрани от местните съвети.
Конференцията избра 13-членен състав от четирите микрорайона за ръководството на общинския съвет на МДПС Кирково и 19 делегата за областната конференция.
Официални гости на конференцията бяха областният председател на ДПС инж. Изет Шабан, областният председател на МДПС Байрам Байрам, общинският лидер на ДПС Кирково д-р Ерджан Фърънжъ, кметът на община Кирково Шинаси Сюлейман, зам.-кметовете Валентина Димитрова и Тасим Хадживейсал. Форума уважиха още председателят на Общинския съвет в Кирково инж. Сали Рамадан, председателят на женското дружество към ДПС в Кирково и общински съветник Зекие Хасан и секретарят на Общинска администрация Риза Местан.
Както вече 24rodopi.com писа, на 26 април Националната конференция на ДПС ще преизбере Мустафа Карадайъ за председател на партията. Той ще остане начело на ДПС поне до пролетта на 2023 година.
Все още няма изявен фаворит за областен лидер на ДПС. Изет Шабан стана кмет на Ардино и партията трябва да излъчи нов председател на Областния съвет. Нов активист ще застане начело и на Областното Младежко ДПС.
Вече втори месец продължават събранията на местните съвети. Фаворит за общински лидер на ДПС в Кърджали е Лятиф Расим. Депесарите по места дават доверие на Мустафа Карадайъ.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/2/20 12:13

    A BE DOKTORE NYAMA LI DR KANDIDATI OT FOTINOVO.BIPREKI VSISKO DOBRE IMATE KATO TSALO

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/2/20 12:50

    Емо,дядоти не е ли от ГЕРБ?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/2/20 13:15

    Само така с месната власт и нямаш праблеми с бизнеса ха ха ха

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/2/20 13:46

    Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите в Пловдив, не е Пловдив, а в кв. Гледка :)

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/2/20 13:53

    Ей, редакцийо, не ти стиска да излъчваш неудобни коментари, защото и ти си на хранилката имПродажници

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/2/20 14:44

    Е оставете това единодушно ,поне да има един канъддет даже и сам на себи си даже и да не гласува.Или поне един въздържал се.Надминахте Бай Тошовото време,тогава е имало една партия БКП ,но решенията винаги са се взимали с 98%

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен10/2/20 14:45

    Поне Карадайъ да отсрами и да си изкара един кандидат

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен10/2/20 14:50

    Областния на ДПС е договорено в Софиьята и е Айхан Курт.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен10/2/20 14:51

    Yok mu du bir amuca beya.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.