Работник почина внезапно пред машината си във фабрика край Кърджали, научи 24rodopi.com. Аутопсията е установила, че причина за смъртта е масивен инфаркт.
43-годишният мъж се строполил на земята към 3.00 часа вчера. Той е бил нощна смяна, влязъл е в цеха в 23.00 часа.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР и РУ-Кърджали. Първоначални данни за насилствена смърт не са установени. Тялото на починалия било транспортирано за извършване на аутопсия в кърджалийската болница.
Починалият, който е родом от Кирковско, но се преместил със семейството си в Кърджали, е работник в "Теклас" - дружеството, което произвежда каучукови и пластмасови изделия за автомобилните компании. Работел е в първи корпус.
Ръководството на "Теклас - България" е взело решение за оказване на финансова помощ на семейството на починалия работник. 
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.