„Арда 1924“ подновява футболната пролет с амбиция за бързо завръщане в Топ 6 на първенството. Тимът приема „Славия“ на стадион “Локомотив” в пловдивския парк “Лаута” в понеделник от 17:00 часа. Славия е на пето място с 30 точки, докато „Арда“ е седми с 28 и победа на отбора от Кърджали ще означава изместване именно на предстоящия съперник в челната шестица.
Популярният радио и телевизионен журналист Ники Александров очаква размяна на голове, като дава леко предимство на „Арда“. Кърджалийският тим записа серия от три поредни равенства, които някои биха оценили като спад, като неуспех. Но въпросните равенства бяха срещу „Локомотив“ Пд и „Черно море“ като гост и срещу ЦСКА. Няма как резултатите срещу подобни съперници да бъдат окачествявани като провал, още повече, че „Арда“ записа други добри резултати преди това”, коментира журналистът пред сайта Букмейкър Рейтинги в своя коментар за предстоящия двубой и допълва: “Винаги трябва да се има предвид и фактът, че след дълга пауза е трудно да се определи кой отбор в каква форма ще бъде. Но тук може само да гадаем, може единствено да се базираме на това, което е постигнато до момента като резултати и класиране”.
„Арда 1924“ бе активен на трансферния пазар през зимата, като сред привлечените личат имената на Стойчо Атанасов от ЦСКА, Мартин Костадинов, Румен Руменов и Мартин Костадинов от „Черно море“.
“С оглед и новите попълнения, и тези играчи, които имаше през есента, „Арда“ дава сериозни заявки за силна пролет. Въпросът е треньорът Стамен Белчев да направи така, че да извлече максимума от футболистите не само срещу по-сериозните противници, но да бъдат спечелени и мачовете срещу отборите по-назад в класирането”, завършва топ журналистът Ники Александров.
Любопитното в персоналния сблъсък между двамата треньори – Стамен Белчев и Златомир Загорчич е, че наставникът на „Славия“ все още няма победа над опонента си. Те са се изправяли три пъти, като балансът е две победи и едно равенство в полза на Белчев. В тази статистика е включен и успехът на ЦСКА над „Славия“ с 1:0 през октомври 2017 година.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/2/20 15:49

    Успех на футболистите на ФК"АРДА". Коментари след мача.

    ОтговорИзтриване
  2. Prestanete s reklamı kvi top 6 gledayte da ne otpadnete samo mesni igraci ı e gotov otbora Belcev Belcev vermeye mesni momceta

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/2/20 07:13

    Белчев, малко си запомнил от Тенчо Стоилов.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.