Юзкан Юзджан Али е фаворит за председателското място в Общинския съвет на Младежко ДПС в Кърджали. Той е на 25-то място в кандидатската съветническа листа на ДПС и в момента е първа резерва за влизане в разпоредителния орган. Юзкан Али насочи вниманието към себе си по време на предизборната кампания, когато скъса плакат на кандидата за кмет на Кърджали от ГЕРБ Никола Чанев и разпространи видео в социалните мрежи.
Кандидатът за мястото на Ахмед Моллахасан работи в „Теклас България“.
„Има още един кандидат, който има собствен бизнес, но той е с минимални шансове“, разкри пред 24rodopi.com партиен активист, член на ОбС на МДПС.
„Завъртя“ се и името на Мехмед Билял, който прочете обръщението на почетния председател на ДПС Ахмед Доган към гостите на 30-ия рождения ден на партията на 4 януари в столичен хотел. „Не съм кандидат“, лаконичен бе Мехмед Билял.
Сред кандидатите е и бизнесменът Емин Халил, който е бивш общински съветник.
Както вече 24rodopi.com писа, редовната 8-ма общинска отчетно-изборна конференция ще се проведе на 14 март. Общият брой на делегатите е 153.
Настоящият председател на Младежката общинска структура Ахмед Моллахасан заяви, че няма да се кандидатира за нов мандат поради възрастта си – 36 години. Според правилника за организацията и дейността на Младежко ДПС, член може да бъде всеки на възраст до 35 години включително.
Фаворитът на Моллахасан също е Юзкан Али.
Предстоящата конференция се коментира оживено от младите активисти на ДПС. „Един лепеше плакати и стигна до председател на МДПС. Този късаше плакаги и ше стане общински лидер“, пише заядливо млад депесар до колега. „Демек в плакатите ли е тайната?“, гласи отговорът в чата. „До ефект ли е, до дефект ли е, не знам, но един без да има качества стана шеф на МДП“, допълва загриженият за бъдещето на младежката формация.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

30 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/2/20 09:40

    Хубава реклама но няма да е Юзкан!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/2/20 10:01

    Emin Halil zaslujava da e!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/2/20 10:06

    Най-достоен за този пост е Емин Халил

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/2/20 10:07

    Емин Халил е най-подготвения. Член е на Областен съвет на МДПС! Член на Общински съвет на МДПС! Беше съветник, натрупа опит! Ще се справи най-добре!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/2/20 10:14

    Emin Halil hak ediyor!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/2/20 10:24

    Ако се изисква разум и трудолюбие за този пост, Емин трябва да е новият председател! Вижте предишните кампании кой е бил най-активния младеж.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/2/20 10:24

    Emin Yuksel e zaslujavashtia tozi post

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/2/20 11:33

    Искаме Емин Халил, той е най-достоен

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/2/20 11:49

    Значи ги е късал както трябва,демек легално...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/2/20 13:03

    Всички сме за Емин Халил, да живей живей труда.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/2/20 15:13

    Ако има един достоен кандидат за тази лидерска позиция на МДПС, той е Емин Юксел. Човека си има достоен политически и професионален опит, бил е общински съветник един мандат, част от ръководството на младежите, има визия, умения за работа в екип и организация и куп други неща, които го показват за най-достойна кандидатура. Дано и той да прояви желание за това

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен6/2/20 15:33

    Ако знаете в Момчилград пък кой ще бъде !!! Направо ще ви паднат шапките ! Нека редакцията да проучи, става много интересно. М.Д.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен6/2/20 18:53

    Ако има един достоен кандидат за тази лидерска позиция на МДПС, той е Емин Юксел. Човека си има достоен политически и професионален опит, бил е общински съветник един мандат, част от ръководството на младежите, има визия, умения за работа в екип и организация и куп други неща, които го показват за най-достойна кандидатура. Дано и той да прояви желание за това

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен6/2/20 23:25

    Ferço Bekama beşe top kandidata ama go izklyuciha fesatite!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен7/2/20 00:10

    Емин Халил, трябва да се казва следващия председател на МДПС Кърджали!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен7/2/20 00:16

    МДПС трябва да е модел на подражание! За да бъдат структурите привлекателно място е редно начело да е млад и амбициозен. Мисля, че наистина Емин притежава качества, работлив е! Добре е откъм визия, отдава му се да говори публично! А и той ще се възприеме от всички!
    Дано да е Емин!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен7/2/20 00:19

    Емин и брат му, престанете да си правите реклама на празно и да си пишете коментари. Всички знаем, че Емин е въздух под налягане!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/2/20 15:29

      Ozkan ve enisteleri, siz de yazmayin!Hava gazi bile degilsiniz

      Изтриване
  18. Анонимен7/2/20 00:46

    Ако се има предвид качества Емин трябва да е, но едва ли качествата ще са определящи...

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен7/2/20 00:51

    Emin in arkasinda duralim! Kircaalide gencleri birlestirecek olan isim Emin! Hatta sor kimse karsi cikmaz, karsi cikan haindir..

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен7/2/20 00:52

    Emin Yuksel Halil!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен7/2/20 00:54

    Младеж, който го знаем и с благотворителни инициативи. Работодател. И Партиец- Емин Халил! Не се бои от работа! Той е човека..подкрепете го!

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен7/2/20 08:10

    Делегатите от структурите ще определят следващия председател и ръководство на МДПС-Кърджали. Коментарите ви едвали ще променят нещо!

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен7/2/20 08:13

    И двамата са ПРЕФЕРЕНЦЕДЖИИИ!
    НЯМА НАКАЗАНИЕ ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕ СПАЗВАТ УСТАВА И ПРАВИЛНИКА.
    ЗАРАДИ ТАКИВА НЕКАДЪРНИ ЧЛЕНОВЕ СМЕ В ТОВА ДЕРЕДЖЕ.
    ПС
    НЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ И ДВАМАТА - ТЕ НАРУШИХА ВЪТРЕШНИТЕ ПРАВИЛА НА ДВИЖЕНИЕТО И ЗА НАКАЗАНИЕ ДА ИМ СЕ ПОДАРИ И ПРЕДСЕДАТЕЛСКИ ПОСТ.

    ЖАЛКО ЗА ДПС!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен8/2/20 15:25

    Какво го хвалите този Емин толкова много, аз лично го познавам от преди да се занимава с партийни организации, какъв професионален опит вчерещно лапе, освен да лъжи и да мами друг професионален опит няма същия, коментарит които са публикувани са лично писани и творени за нега от жена му и брат му, ръководител не се става, а се ражда, то в него такъв капацитете няма, само се излагате. Критикуват Юзкан Али за това, че е късал плакати, не само той касали са и други, дори и той Емин Халил е късал плакати, този е с никакъв професионален опит, нито има капацитет за тази работа, дори не може да работи в екип.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен8/2/20 15:29

    Всичките коментари са публикувани от близките му. Никакъв професионален опит, никакъв капацитет, а абсурд да е ръководител този Емин Халил. Пълен АБСУРД

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.