Детската площадка в парк „Простор“ е била обхваната от пламъци в неделя.
Живеещи в близост са подали сигнал на тел.112.
По думите им, огънят е обхванал едно от съоръженията. Към 22:30 часа вечерта подават сигнал за пожара и малко след това пламъците са били овладяни от екип огнеборци. Люлка е била буквално стопена, като е останала само металната част. Горяла е и меката настилка под самото съоръжение.
Площадката скоро бе обект на вандалски посегателства. Пързалките и люлките бяха изпочупени, което направи съоръжението неизползваемо за малчуганите.
Както вече писахме, 37 служители на Пожарната са участвали в потушаването на пожари, в спасителни и аварийни ситуации през последните три дни в областта.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/2/20 17:01

    Едно видео наблюдение не би излязло повече от 1000лв.Обаче сумата е много малка, че да има какво да се открадне, за това не се прави.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/2/20 19:19

    Не вандали, а сандали са запалили огъня! Много умен въпрос!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/2/20 20:47

    какво стана с вандалите в черноочене??? поне там се знае кои са....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/2/20 22:26

    Едни цивилни полицаи във по късните часове и работата ще се оправи.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/2/20 00:43

    От край време там действа някаква калпазанска група преди няколко дена имаше отново счупени лампи да пуснат двама дежурни в храстите и като ги хват бой бой иначе оправия няма, къде е кварталния

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/2/20 09:10

    това е поколението направено от пикуч,а не от мъжки генетичен матерял...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/2/20 10:53

    Не са вандали, от адската жега посред нощите е!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.