Изтъргува ли БСП подкрепата си за Бюджет 2020 в ОбС на Кърджали и на каква цена, питат съветниците от ПП ГЕРБ. Подкрепата за бюджета е индикатор за отношението на една политическа сила към пригодността на местната власт, а тя, както се видя напоследък, е тотално непригодна  да се справи с очакванията на гражданите, да  задоволи потребностите им и да реши проблемите им. Подкрепата за бюджета е индикатор дали една политическа сила е опозиция или клакьор на управлението, дали се подчинява на принципи и защитава интересите на избирателите си или нейните представители действат в собствена угода“, се посочва в позицията на съветниците от ГЕРБ, изпратена до медиите.
Мимикрията на БСП спрямо ДПС датира не от вчера, както и апетита й за власт. И понеже сиренцето е безплатно само в капана за мишки, ние питаме, спазари ли левицата подкрепата си за бюджета на кмета и какъв пост възнамерява да поиска? Ако приемем, че партньорството предполага и споделена отговорност, редно е БСП да получи не каква да е административна служба, а поне заместник-кметски пост в екипа на Хасан Азис. В противен случай ще лъсне горчивата истина, че социалистите се задоволяват с трохите от софрата“, се казва още в позицията на ГЕРБ.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/2/20 18:57

    Като за начало- новият директор на Дома на културата е от БСП. Следва продължение......

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/2/20 19:14

    Мариана ликова ще е новия зам.кмет. отговаря за култура и образование. Инженер е!най накрая да се изяви.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/2/20 22:22

    Дома на културата е договорен за една бивша зам. кметица. Нещо друго ще е.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/2/20 23:54

    А ДПС като подкрепя ГЕРБ в парламента, да не би да имат министър? Да престанат да плюят ДПС, че без тях нищо не могат - на всички в тази страна им е ясно!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/2/20 09:48

      А нямат ли? Аз знам за двама.

      Изтриване
  5. Анонимен21/2/20 06:55

    Само Божидар Стоянов няма да се пазари с Герб.Нали областният го назначи в АПИ,тъй,че всички са едни дол дренки

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/2/20 08:11

      Щом все още Божо ви е на дневен ред, значи продължава да ви бърка сметките дори и да не е вече съветник. Жалки сте :)

      Изтриване
  6. Анонимен21/2/20 09:27

    Да ннаправят Веселина Юрукива директор на Дома на културата !!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/2/20 13:18

      хахаахаха то този дом ще го прекръстят тогава хахахахаха

      Изтриване
  7. Анонимен21/2/20 12:01

    Koi sa chetirite bg darjavni nezavisimi vlasti v obstinata kircali? Ne sa prozrachni i ravnopostaveni v bg mediite...?! I zasto taka?! Tolkova li mnogo sa korumpirani i ne smeiat da se pokajat?! I zasto bg mitnicata v kircali e v mediina nelegalnost i napalno neprozrachna?! Koi korumpirani se kriat tam?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.