"Уважаема редакция, прочетох вашата публикация "ВЕЦ точи 21 484 литра в секунда от" Кърджали" (публикувано на 12 февруари в 24rodopi.com – б. р.). И ви пиша във връзка с нея. Явно "ноу-хау" - то от Перник се използва и в област Кърджали. Освен това управлението на водно-електрическите централи е подчинено на абсолютно безпринципно кадруване от страна на политиците на власт. Пример: ВЕЦ-ът в Бял извор. Ръководи се от общински съветник в Ардино, който няма образователен ценз да заема мястото. (Висше образование няма, но не съм убедена и за средно). Не дай боже, при една авария как ще реагира?! Отговорността във ВЕЦ-овете е огромна и не е за лаици.
Единият ВЕЦ точи, другият ВЕЦ се управлява от…
С уважение за труда, който полагате, Весела Л.“.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/2/20 09:57

    Весела ,виждам че освен да пишеш глупости без да знаеш нищо, друго не можеш. Вецовете са на пряко подчнение на диспечери и ред други институции.А ръководителите им повярвай ми имат нужните знания за да са там, ти явно в завистта си реши да избиеш комплекса си, мъжа ти или сина ти да не са кандидати за работа там и са ги резнали .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/2/20 10:54

      Въобще нямам интерес към поста нито за себе си, нито за познат. Но въпросния началник е толкова кух, че не знае е какво е електричество. С основно образование. И понеже умее да се мазни и съветник го направиха и поста му дариха. Но ще направи беля

      Изтриване
    2. Анонимен18/2/20 19:15

      Пряко подчинение на диспечери... А защо всички до един, без изключение са а ктивисти на ГЕРБ в този ВЕЦ Бял извор?

      Изтриване
  2. Анонимен17/2/20 10:18

    Я кяжете кой е този боклук та целия град да го разбере?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/2/20 15:39

    Съби, видя ли си кадрите? Че имаш толкова кадри с образование. Хората виждат и затова като гласуват показват.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/2/20 15:40

    Кадърните в Герб считат за луди.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/2/20 15:41

    Роди ме майко убаВЕЦ, да стана началник на ВЕЦ!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/2/20 09:17

      mn dobro palch eot men ili puk rodi me maiko ubaVEC pa me hvarli na VEC

      Изтриване
  6. Анонимен17/2/20 15:42

    Сладка работа. Не завиждайте. Лижете и вие. Ако не правите кат вятъра, никъде нямате място.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/2/20 15:48

    Видя ли си кадрите, Съъбиии???

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.