Мюмюн Бекир е новият общински лидер на Младежко ДПС-Черноочене. Той бе избран единодушно от 54-мата делегати на  проведената VIII-ма редовна общинска отчетно-изборна конференция.
Новият лидер благодари на всички, които подкрепиха кандидатурата му. „Ще дам всичко от себе си, за да влеем нови сили в младежката структура на партията“, каза той.
Неговите думи не бяха приети само като клишета, защото сред приятелите и колегите си е познат най-вече като естествен, образован, професионалист и отзивчив.
Мюмюн Бекир е роден на 1-ви февруари 1987 в Кърджали. Живее в село Минзухар. Работи в Общинска администрация Черноочене. Завършил е магистратура “Финансов мениджмънт“ в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Семеен. На него ще му помага новоизбрания Общински съвет на младежите в ДПС от 17 души.
По време на конференцията досегашният общински председател на Младежко ДПС-Черноочене Ферхад Ферхад направи отчет за дейността на организацията за периода 2016-2020 г. Той подчерта ролята на организацията в политическия живот на община Черноочене през изминалия мандат и благодари на екипа за съвместната им работа.
Заместник-председателят на Младежко ДПС Сезгин Мехмед говори за ролята на младите в поемането на отговорност за развитието на партийните структури и подчерта, че се чувстна като домакин на тази среща.
Народният представител Ерол Мехмед заяви, че с изкуствена амбиция нещата не се случват. „Вземете нещата присърце“, посъветва младите той.
„Чернооченската организацията на младежите през годините бе една от най-активните в област Кърджали. Показала е, че може да се справи с много задачи“, подчерта в изказването си общинският лидер на ДПС-Черноочене Бедрие Газиюмер.
В администрацията на Община Черноочене и кметствата 48%  са на младежка възраст, заяви кметът на Община Черноочене Айдън Осман.
Исмет ИСМАИЛ

24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.