Четири са случаите на положителни пациенти с коронавирус COVID-19 в област Кърджали, съобщава областният управител и шеф на Областния оперативен щаб Никола Чанев. Последният случай е на жена от Кърджали, контактно лице на един от предходните регистрирани случаи. Жената е в добро състояние, почти без симптоматика. Намира се в дома си.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/3/20 12:18

    Как в дома си....Ей алооооо.Я веднага под наблюдение.Кой влиза излиза ис кой е в къщата,те излезнали.Ще се изпонатръшкаме всичките бе малка ви проста

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/3/20 16:46

      Ще се изпонатръшкате скоро от простотия и от глад.Стойте си вкъщи и дерзайте от страх.

      Изтриване
    2. Анонимен29/3/20 21:58

      Не проста ами направо просната “мала”

      Изтриване
  2. Анонимен29/3/20 12:48

    Къде е работила

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/3/20 12:49

    predlagam bolnite kmeta i oblasniat da gi preberat vav tehnite domove te da se grijat za teh sramota bolen 4ovek ot korona virus da si stoi vav ka6ti tova pokazva samo 1 4e na politici kmetove oblasni ne im puka za vas hora no kato doidat izbori parvi idvat pri vas da vi lijat g......e sramota i vie davate primer na va6ite sanarodnici sramna rabota

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/3/20 13:02

    Дано не бъде хоспитализирана. Желая ви бързо оздравяване.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/3/20 13:12

    Как така друга жена ,нали писахте ,че жена му няма коронавирус?Само лъжи слушаме от Местния щаб.Коя е жената ,имаме право да знаем за да се предпазваме.Все пак ни се налага до магазин да отидем.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/3/20 13:18

    Тя е затворена в дома си, не ходи напред назад, колко сте неграмотни, това че е с положителна проба не означава, че е на предсмъртно легло или че е чумава. Бъдете малко по човечни утре може и на вас да ви се случи.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/3/20 14:04

    ПРЕДЛАГАМ ЧЕ Е ДОБРЕ ДА СЕ ЗНАЯТ ПО ИМЕНО КОЙ И КЪДЕ Е ПОД КАРАНТИНА ТАКА ВСЕКИ ЩЕ СЕ ПАЗИ И КОНТРОЛИРАМЕ ПО МЕЖДУ СИ. КАКВО ЛОШО ЧЕ ЩЕ ЗНАЕМ КОИ Е БОЛЕН ДА ПАЗИ ГОСПОД НА ВСЕКИ ОТ НАС МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НЯМА МЯСТО ЗА СРАМ И НЕУДОБСТВО. ДА ДАВА БОГ НА БОЛНИТЕ ОЗДРАВЯВАНЕ И НА ВСИЧКИ ДА НЕ СЕ РАЗБОЛЯВАТ!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/3/20 16:21

    ЛЕЛЕ, ТО БИВА,БИВА ПРОСТОТИЯ, АМА ЧАК ТОЛКОВА НЕ БИВА

    ОтговорИзтриване
  9. Nikoy neye viv kisti vsicki se razkarvat nyama karantina za tyah

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/3/20 18:04

    Колко ли има още, които не са изследвани и спокойно сеят зараза из града.Трябва сериозно да се замислим, да се вземат мерки, че пикът на заразата тепърва предстои. Ето, затворихме Теклас, а с шивашките фирми какво правим? Мисли ли се по въпроса, правят ли се проверки дали де взимат някакви мерки там, никой не хае за тях. Работят по 100-200 човека най-малко, нека ги пуснат поне за две седмици, няма да фалират. Пътуват с автобуси за работа, как според вас им се осигурява дистанция там, ами на работното място накой отишъл ли е на проверка до сега, дали са с маски и ръкавици, дали се проветрява често, дали използват дезинфектанти, дали се прави дезинфекция на помещението!? В ситуация на пандемия по целият свят, човешкият живот е най-важен и те има семейства. Ами ако един се зарази и сметнете за какво става въпрос. Вземете мерки докато е време. Имат платен отпуск работниците, сега ако не го ползват то кога?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен30/3/20 15:31

    В СЕЛО БЕНКОВСКИ РАБОТЯТ ДВА ЦЕХА, ГРЬТСКИЯ ЦЕХ, И НА ПАЗАРА, ДА СЕ ПОМИСЛИ ЗА НАРОДА, КАК МОЖЕ ТАКОВА НЕЩО, РАБОТЯТ СКРИШНО И ТАЙНО НЯКОИ ЗАВЕДЕНИЯ И СЕ ТРУПАТ ХОРА

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.