В една предишна дописка бях писал, че ситуацията с коронавируса едно към едно наподобява ситуацията със свинския грип през 2009 година. Поне що се отнася до позициите на Световната здравна организация и Центърa за контрол на заболяванията на САЩ и препоръките за предпазване от вируса. 
Дали вирусът е възникнал по естествен начин или е разработено биологично оръжие
в някоя тайна централа, можем само да гадаем, но докато си почиваме в условията на извънредната ситуация, можем да направим една кратка разходка из дебрите на световната конспирация. За какво иде реч?
Международното летище в Денвър, САЩ. Второто по големина летище в света. Сочено от привържениците на конспирацията за секретна база и за най-внушителния масонски обект. Кралицата на Великобритания и президенти на САЩ имат закупени парцели в непосредствена близост.
Международното летище в Денвър (снимка 1) е открито през 1995 г., въпреки че там е имало и друго летище, а трафикът не е един от най-натоварените. Струвало е над $4,8 млрд. Сградите, приспособленията и произведенията на изкуството в летището са пълни с окултен символизъм и препратки към тайни общества. Още на входа на летището ви посреща Конят на Апокалипсиса (снимка 2).

Това е скулптура на един висок 9,75 м. жребец
от плексиглас с вени, изскачащи от цялото му тяло и демонични очи, светещи в червено.
Но какво всъщност символизира конят? Той е четвъртият кон в последната библейска книга „Откровение от Йоан", а конникът му е наречен " Смърт ":
„И видях, ето, блед кон
и името на яздещия на него беше Смърт и адът го следваше. И даде им се власт над
четвъртата част от земята за да убиват с
меч, с глад, с мор и със
земните зверове.“
—Библия, Откровение от Йоан, 6:7-8

При влизане в летището забелязвате масонска каменна плоча (снимка 3).
Тя е разположена в т. нар. „Великата зала“ и има масонски символи върху нея, а може да прочетете и надписа:
„Комисия за летищата на Новия свят“ (New World Airport Commission).
Има и времева капсула, заровена под плочата, която, според надписа по камъка, трябва да се отвори през 2094 година.

По стените и пода на летището са изрисувани шокиращи фрески, тайнствени знаци и надписи на известни и неизвестни езици. Гранитният под на залите, за който са изхарчени 2 милиарда долара, също е пронизан от странни символи. Един от тях е табела, на която са изписани буквите AU AG. Това са химическите символи на златото и среброто, но допълнителна подробност е, че един от спонсорите на летището е нобеловият лауреат в областта на медицината Барух Самюел Блумбърг, откривател на нова смъртоносна болест, която се нарича "Австралийски антиген" и се съкращава като AU AG. Тази табела е разположена срещу фреска на стената, която се нарича “Геноцид”.(снимка 4)
Фреската “Геноцид” изобразява огромна фигура на военен с противогаз, който държи автомат и меч в ръцете.
С меча си той убива гълъб, който символизира мира, намеквайки, че мирът ще бъде унищожен.
Отляво е изобразена безкрайна редица от плачещи родители, държащи своите мършави, мъртви бебета. По тях няма видими следи от насилие или кръв. Просто са лишени от живот, като че ли са били отровени от смъртоносен газ, който се излъчва от дъгата над тях.

На вторият стенопис (снимка 5) се виждат опечалени деца с изчезнали видове животни и растения. На фона има гора, избухнала в огнени пламъци, а малко по-назад се вижда горящ град, който е обграден от мараня с лош цвят, като че ли е бил поразен от биохимическо оръжие. Едно от децата държи каменна дъсчица на маите, която изобразява края на цивилизацията.
На преден план се виждат три отворени ковчези с мъртви момичета. Отляво е чернокожа жена, в средата е индианка , а момичето отдясно държи библия, жълта еврейска звезда и роза, символизиращи смъртта на християнството, юдаизма и исляма.
Следващата фреска (снимка 6) изобразява щастливото човечество след катастрофата. Само деца! От всички расови цветове, облечени в традиционни за културата и етноса си фолклорни костюми.
Много хора, вярващи в конспирациите, са убедени, че международното летище в Денвър вероятно е построено за да бъде щаб-квартира на новия свят
и подземно убежище за елита, военна база и гигантски концентрационен лагер на смъртта-център за масово унищожение на хора в Новия световен ред, който ще настъпи, след като световният елит устрои на планетата масов геноцид, в резултат на което населението ще се свие до 500 милиона. В подкрепа на тази хипотеза те посочват, че малко преди да сдаде поста си президентът Обама е провел 2 обучения на това място. Първото: смъртоносен вирус се разпространява по света и президентът със семейството си и екипа му идват в летището и се укриват в подземията му. Второто: бягство при световна война и заплаха от космоса.
Ерхан АЛЕМДАР, специално за 24rodopi.com

24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/3/20 21:37

    Гледали сме подобен материал по дискавари, но не виждам пряк текст сочещ към конспирация към ‘Ковид-а’!?!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/3/20 21:48

    Коспирацията май си е самата истина...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/3/20 22:34

    Edin put da mi haresa neshto ot teb ima smisul i e interesno nadiavm se da ne se sbudne de

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/3/20 08:26

    Ще ни подлудите, бе хора!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/3/20 08:55

    Някой не си е пил хапчетата, май :) Няма нищо за тунелите отдолу и за хората-гущери? Тцтцтц. Разочароващо. Снимките не струват. Синият мустанг го сложиха през 2008, май - доста години след откриването на летището. Цитираната фреска символизира съвсем друго и няма нищо общо с "нов ред". Снимките не струват. Пожелавам на автора един ден да отиде в DIA.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/3/20 09:07

    Интересно. Като на филм. Много не ми се вярва, но още повече пък не ми се вярва, че някакъв будала китаец е ял недосготвен прилеп и белята на човечеството е факт.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/3/20 10:36

    Snoshti.slnuvah.kak.letishteto.v.kirdjali.se.plLni,s.tirove.dano.da.e.na.hair.ot.gledane.na.novini.veche.izperkvame.halutsinatsii.vijdame.v.slnqsi

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/3/20 11:28

    С моя прост акъл разсъждавам, че болеста е изкуствена тъй като се разпространила във всички страни по света почти равномерни дози....

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/3/20 13:55

    В статията има много странности..няма враждебност между религии,колкото и странни да звучи..има изобразен войник с "ятаган" и автомат подобяващ нещо от рода на АК..и то на територията на САЩ..останалите анализи си ги правете сами..

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/3/20 13:56

    Още един, дълго насаждан мит, се срутва през последните дни. Този за прословутата "евроатлантическа солидарност". За "вечната дружба" между Съединените щати и държавите от Европейския съюз. Това е прекрасен словесен локум, предназначен за дъвчене по време на безкрайните конференции, обеди и вечери в Брюксел и Вашингтон. Но коронавирусната епидемия показа, че практическата полза от тази "дружба" е равна на нула. Кой се притече пръв на помощ на съсипаната от COVID-19 Италия? Брюкселската еврокаста? Международният валутен фонд? Световната банка? Нищо подобно. "Вечната европейска дружба" се свря в миша дупка. В най-тежкия момент на помощ на Италия дойдоха Китай, Русия, Куба.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/3/20 14:23

    летището е с арнитектура глава на змия орисал е не всичко още много ро страшни работи има там .какво дави пише и доказва е... учи неса научихте от магаре кон не става

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.