„Ръководството на „Арда 1924“ прави всичко възможно тимът да се върне в Кърджали още този сезон. Това ще стане факт само ако първенството се доиграе. Индикациите засега са шампионатът да бъде рестартиран през юни. До тогава новакът трябва да е готов с поставянето на осветлението“, пише „Тема спорт“. Както е известно, в края на февруари започна сериозен ремонт на съоръжението. Стадионът е с нова тревна покривка, с поливна система и дренаж. Бяха излети постаментите за пилоните за осветлението (на снимката и видеото), което пък има надежда да бъде монтирано до края на май. Така, ако всичко върви по план и няма усложнения, „Арда 1924“ може да доиграе сезона в Кърджали, без значение как ще продължи той - със или без плейофи.
Както е известно, до момента сините домакинстваха само два пъти на „Арена Арда“ – на старта на сезона срещу „Ботев“ Пловдив, когато мачът бе отложен с 24 часа заради порой, и в двубоя за купата с ЦСКА-София. През останалото време кърджалийци приемаха своите съперници на „Лаута“ в Пловдив, като за това плащаха наем. С оглед кризата в момента от ръководството на „Арда 1924“ ще помолят БФС дори и да не са готови на сто процента със стадиона, да се върнат в Кърджали, за да не дават излишни пари за наем на съоръжението на „Локомотив“ в Пловдив.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/4/20 13:14

    Само АРДА, Луна-Президент,

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/4/20 15:12

    samo luna prezident ole olee

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/4/20 20:37

    От играчи на Ливърпул, Аякс, Армения, Алжир, пак се върнахме към нашата втора лига. Досега откакто започна проекта винаги се градеше, но ако е вярно това което чета днес това е крачка назад, за съжаление!

    ОтговорИзтриване
  4. Пожелаваме успех на ПФК АРДА 1924 ,в следващите мачове искаме да видим на терена почетният футболист на гр Кърджали и любимец на публиката Ахмед Осман.От ФФК АРДА 1924 с Мургово

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.