При спазване на ограничителните мерки смятам, че пандемията скоро ще отмине, затова не си отменяйте резервациите за морето за юли и август.
Това заяви в Пловдив главният санитарен инспектор на България д-р Ангел Кунчев. Той горещо препоръча на българите да устискат за празниците Цветница и Великден и да не се струпват, защото тогава всички мерки от месец насам ще се окажат безполезни. "Да не стане така, като власите, да се изподавим накрая на Дунава", призова д-р Кунчев.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/4/20 15:29

    Всички знаем на кого са хотелите , естествено ще работят

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/4/20 15:56

    МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОТГОВОРИ НЯКОЙ НА КОЙ Е ЦЕХА В РОДОПИТЕ КЪДЕТО СЕ ШИЯТ ПРЕДПАЗНИТЕ ОБЛЕКЛА?НЯКОЛКО СА ОТГОВОРИТЕ ЕДИНИЯ,Е ЧЕ Е НА БЛИЗЪК НА ФИНАНАСОВЯ МИНИСТЪР.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/4/20 17:27

    Смешно ми е...Спрете банките по църквите....ще ми смачкат като влак.С нетърпение чакам снимки да ги видя струват.И в или пред църквата

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/4/20 21:39

    Резервацията си я отменям, не поради факта че няма да отмине бурята, а поради простата причина че парите ги харча сега!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/4/20 21:40

    ohaaa topli banichki... :-)
    utre pak...:-)
    i ardinska boza...:-)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.