Отваряш пакета с корите за баница, а те мухлясали. Иначе са дарение за… Великден, който бе на 19 април.
Затова сигнализира читателка на 24rodopi.com. Самотноживеещата вдовица е получила пакети с хранителни продукти по програмата на хуманитарна организация за най-светлия християнски празник.
„Вероятно служителите не са огледали продуктите преди да направят пакетите. Аз забелязах едва когато зърнах мухъла. После видях срока на годност-до 25 февруари“, разказа кърджалийката.
Илия Илиев, стажант-репортер
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/4/20 08:59

    Tirgashin shte ti daryava-estestveno razvalenoto i neprodavaemoto i nay-vajno da mu nosi i kelepir,shte go nagradyat "dostoyno"kato daritel s nyakoy lev,vsichko se sluchva po ttazi shema.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/4/20 09:14

    Защо ли не се учудвам?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/4/20 09:31

    dosta jalko i tujno samo da ne izlezne che sa podmeneni ot slujitelite koito razdavat

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/4/20 10:40

    Следва раздаването на дезинфектанта с метанол, който министър Караниколов домъкна. За съжаление държава няма, контрол няма.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/4/20 11:58

    Видяхте ли какво докараха от ОАЕ. Три тона медикаменти ама 14 тона фурми по 45 лв. килото. Министъра обаче се скри и не дава изявление. Каква ли хубава ракия ще стане от тях щото като ги даваха станали бая меки. Сурно ще бъде много хубава. Та така е с корите. Отбиване на номера. То на харизан кон зъбите не се гледат.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/4/20 17:09

    Тия дарения са за да си изчистят складовете от застоялата стока,всичко е една измама

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/4/20 18:10

    Храните с изтекъл срок подлежат на унищожение и са излезли от търговската мрежа. Някой е взел индивидуално решение да забогатее за сметка на здравето на бедните.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.