Генерал Венцислав Мутафчийски се радва на по-голямо обществено доверие от премиера и президента. 66% от българите харесвали шефа на Националния оперативен щаб, докато подкрепата за Бойко Борисов и Румен Радев била по-скромна: 53 % за премиера и 49 % за президента.
Проучването е направено от свързаното с проправителствения вестник „24 часа“ социологическо звено "Тренд".
Според 70% България не е закъсняла с мерките срещу разпространението на COVID-19, докато 67% оценяват, че европейските държави са закъснели. Най-голяма подкрепа от взетите мерки се отчита спрямо затварянето на заведения, ресторанти, барове, фитнеси и други места, в които се събират повече хора, пише в анализа на „Тренд“.
73% от българите одобряват въвеждането на извънредно положение.
66% посочват, че имат положително отношение към Венцислав Мутафчийски, а 15% имат отрицателно.
Положителното отношение към Бойко Борисов е 53%, а 34% имат отрицателно. Към президентът Румен Радев регистрираме 49% положително отношение и 27% отрицателно.
Тодор Кантарджиев и Ангел Кунчев, които са в Щаба и редовно участват в брифингите, също са с по-високи дялове на положително отношение спрямо отрицателното. Тодор Кантарджиев е съответно с 39% положително отношение и 14% отрицателно, а Ангел Кунчев с 33% положително и 16% отрицателно.
Проучването на „Тренд“ е платено от „24 часа“, посочват изследователите на общественото мнение.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/4/20 07:47

    Седнали и нареждали проценти на компютъра и взели едни пари. По-добре "24 часа" да бяха платили на репортерите си да отидат и да правят интервюта с реални хора. Тези май не са чували за Слави Трифонов и за това, което той прави по време на кризата с коронавируса.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/4/20 07:48

    Ми той Мутафчийски половината брифинг се държи като говорител на погребална агенция , а останалата част като бъде депутат, министър, ама тайно си мечтае и за мястото на бате Бойко.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/4/20 08:03

    Кой ги измисля тези проценти. То така е и с изборите предварително се знае кой ще спечели пък хората още не са гласували.

    ОтговорИзтриване
  4. зафер ертюрк8/4/20 08:13

    Вица на годината е сигурно.
    Блажени да са вярващите ще кажа ама няма такива.
    Доверието в Бойко е било 53 процента, ей няма да се спрете да качвате народа на пързалката, нулата 0.053 процента е със сигурно.
    А за другите двама тинтири минтири, въобще ги няма.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/4/20 09:17

    Eeeстига с тоя Годжи

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/4/20 14:48

    Интелигентните хора харесват Мутафчийски.Факт!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/4/20 16:49

    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa korumpiranite medii palnqt naroda sas gluposti vav socialnite mreji se vijda kolko odobrenie imat goji i bace vseki 2 ri im se sme ili mra6ti tova e samata istina prezidenta ima nai golemiat reiting no korumpiranite medii ni vlo6avat fal6ivi novini vav feisbuk instagram se vijda kolko reiting imat

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.