Правителството дотира кърджалийски фирми по схемата за запазване на заетостта 60/40, става ясно и от четвъртия списък на Националния осигурителен институт (НОИ) с одобрените дружества.
Строителната фирма „Графит комерс“, която е базирана в кърджалийския квартал „Гледка“ получава 8890 лева и 99 стотинки за 22 служители. Други фирми от област Кърджали разчитат на по-малки помощи.
В четвъртия списък фигурират и много футболни отбори, начело с „Лудогорец“ – 110 405 лева. Засега „Арда 1924“ не е поискала помощ от държавата, за да оцелее.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/4/20 09:06

    „Сезонът на деликатния глад” … е ценно въведение към широк спектър гласове, които повечето от нас никога не са чували. Тази книга е подарък за и международното разбиране, и за американската литература.” – Джеймс Кейтс, поет и преводач, бивш президент на Асоциацията на американските литературни преводачи (ALTA).

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/4/20 12:23

    Строителната фирма „Графит комерс“ е на бащичкото на г-жа туристическата министърка , г-жа Ангелкова.
    За техния алчн полед помощта по схемата за запазване на заетостта 60/40 ми се струва малка, те нямат нужда , ама са се наредили на опашката и съответно са им дали

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/4/20 19:31

      Преди да коментирате прочетете малко, защото помощта е преди всичко в подкрепа на работниците, за да не бъдат освобождавани.

      Изтриване
  3. Анонимен29/4/20 12:32

    Парите-за нашите хора. Нищо ново под слънцето.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/4/20 21:50

      Всеки може да кандидатства.

      Изтриване
  4. Пътен строител29/4/20 19:07

    С 8890,99 лв. ще закърпи 2 дупки и половина по пътя за Маказа.Скъпи са дупките.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.