Кърджалиец отвори консерви с риба, закупени от голяма хранителна верига в областния град, и остана учуден… 
„Исках да споделя с вас и читателите от нашата област. Днес на обед седнах да обядвам с купени консерви от скумрия от две различни марки. Понеже закусвалните не работят, и на тези които им се налага да работят са длъжни някак си да обядват с каквото могат, и аз реших днес да обядвам с консерва. Така, седнах хубаво и приготвих всичко. 
Смесих двете консерви в един съд и тъкмо почнах и забелязах нещо странно. Помислих, че са вътрешности на рибата и не обърнах голямо внимание, но след още няколко опита да се нахраня, този път вече забелязах какво всъщност съм видял. Лошото е, че ги смесих и двете консерви и сега не съм сигурен от коя консерва излезнаха тези гадинки. Пращам тези снимки с цел да предупредя хората, които са купили или ще купят от тези консерви, да го имат в предвид, че могат да останат гладни“, се посочва в читателско писмо до 24rodopi.com.


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/4/20 13:30

    Червей ли е това

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/4/20 13:40

    Аз.пък.с.удоволствие.ям.консерви.от.хипермаркетите.и.съм.доволен.като.ги.ям.на.рааботното.място.а.вие.имате.някаква.грешка.споредмен.или.държите.хранителен.магазин.за.да.имате.повече.клиенти.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/4/20 14:34

    Наздраве

    ОтговорИзтриване
  4. зафер ертюрк24/4/20 14:36

    Tova e ekstra delikates, niama da plastas dopalnitelno. Az skoro kupih ot kaufland kaskaval s tsena 15lv kilogram, okaza se 4e e nesto mejdu kartof i kaskaval, zamrazih, sega stoi v frizera. A slamite dadoh na kotkite i te ne gi iadat. tvo e polojenieto.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/4/20 14:56

    Вече разбрах да не смесвам консервите, ама кажи и магазина, който е уцелил "късметлийската" партида.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/4/20 16:54

    Абе кво ти дреме, яж там и си трай.Купил си риба, а пък ядеш тлъста мръвка! Пълна далавера. А пък като гледам ядеш и от земята, така че някой друг червей, няма да те задавят.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/4/20 21:28

    Ужас!Мошеници!Кой знае колко е стара тая консерва.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/4/20 21:30

    Ами защо купувате от тия мошенници,елате в Пчеларово там продаваме консерви от фитки,хем домашни,хем евтини.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/4/20 23:21

    Стига си лъгал...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/4/20 00:03

    Той всеки може да сложи 2 червея където си иска. Как ще оцелеят в консервата ??

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен25/4/20 00:04

    За фитките от Пчеларово.Дайте тел. Имам интерес за нещо истинско

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/4/20 13:34

      Питайте Тенчо дето има басейн в Пчеларово май той гледаше фитки там,може да има и консерви от пауни!

      Изтриване
  12. Анонимен25/4/20 10:54

    Да не си очаквал да излезне духа от лампата на Аладин?

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен25/4/20 12:15

    Аз съм този който уцелил консервите с червеите. Първо - нормално е където работиш ако няма маса и стол и ако си под слънце ще седнеш някъде където има сянка и прохлада, там където седнах вярно е че имаше и мухи и мравки. Второ тези червеи бяха умрели т.е. теса били живи преди да са ги консервирали, а всичко преди да го вкарат в консервата претърпява термична обработка. Червеите са били живи в тези скумрии т.е. скумриите са били застояли или развалени, тези червеи обикновено се виждат в мърша. Вярно е ако не ги бях забелязал шах да обядвам. А имаше още в соса дето не се виждат на снимката. Нямам нито магазин нито искам да направя антиреклама. Това е го споделих само да информирам хората, а който иска да се пробва да купи от същите консерви да хапва с червеите вътре в тях с така наречените "деликатеси"

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/4/20 15:52

      Приятелю, не се сърди, ама в повечето случаи хората като прочетат нещо такова, го обръщат на майтап!Наистина с оглед на всичките проблеми с които се сблъскваме всеки ден, твоя предизвиква определено чувството за хумор на всеки дето го има. Съжялявам че си изгорял с 3-4 лв., което не е и малко, ама поне може да си спокоен че не си изял тая "гнусотия"! Естествено веригите нямат вина, в случая имаш лош късмет.

      Изтриване
  14. Анонимен25/4/20 14:08

    Как може да публикувате такава статия? Гнус! Акъл трябва да ви се налее малко!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен25/4/20 16:13

    Съвет: бягайте в чужбината, другото е лъжа, и в саламите има много стари месни продукти от които ни хваща рак или захар,

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.