"Севда, седни си на мястото, или ще те изгоня! Ще те изгоня! Седни си на мястото, или си тръгни!... Дали тази (на премиера - б.ред.) отговорност, не е по-голяма, отколкото дори и на лекаря на първа линия в момента, когато милиарди очакват да влязат в отделните фирми... Това не е разделение... Но ако Мутафчийски и щабът не са осигурили тестове на хората на първа линия, което съм им казал да го направят, нека да си отговори!". Това бяха острите думи на премиера Бойко Борисов, показвайки вратата на залата на Министерския съвет на пиарката си Севделина Арнаудова по време на брифинга на Оперативния щаб в МС, на който репортер на Слави Трифонов от Телевизия "7/8" - Станислав Балабанов - зададе въпрос за бързите тестове за депутатите и премиера и защо не са направени такива тестове на медиците и цялата Спешна помощ и на тези във Видинската болница.
Въпросът предизвика явно опити на пиарката и екипа на МС да изключат микрофона на репортера на телевизията на Слави Трифонов, пише „24 новини“ и уточнява: След което избухна скандал в ефир пр включени на живо камери на всички телевизии.
Скандалът се изостри, след като репортерът попита защо му се изключва микрофонът и не му се дава възможност да си зададе втория въпрос към премиера.
Камерите на телевизиите не показваха репортера в този момент, а премиера, и не можеше да се види от зрителите кой опитва да спре микрофона.
"Реални ли са данните, които генерал Мутафчийски изкарва всяка сутрин, верни ли са?", попита репортерът. Борисов отговори: "Абсолютно са верни".
"Сравнявате ме с Германия и независимата държава Бавария с БВП колкото Балканите и това ме прави горд", каза Борисов на въпрос, че в Корея и Германия се правят хиляди бързи тестове, а тук - не.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/4/20 10:01

    Ау, как изопачихте нещата. Слушахте ли наистина брифинга, че от това, което сте цитирали не става ясно. Подвеждате народа с непълна информация.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/4/20 10:20

    БРАВО НА Г-Н БОРИСОВ, ЖУРНАЛИСТЪТ НА УЧИНДОЛСКИЯ ИМИТАЦИОНЕН ТЕЛ.КАНАЛ СЕ ВЖИВЯВА КАТО НЕГО, ЧЕ Е ЗАМЕСТНИК НА ГОСПОД БОГ.ТОЗИ САМОЗАБРАВИЛ СЕ КЛОУН -ТРИФОНОВ - НЕ ПРОУМЯ ЛИ ЧЕ ОТДАВНА Е ИЗПЯТА ЧАЛГАДЖИЙСКА МУТРА. СРАМ МЕ Е ОТ НЕГОВАТА ПОЯВА НА ПУБЛИЧНИ МЕСТА. ТАКОВА ОПРОСТАЧВАНЕ САМО ТУК МОЖЕ ДА СЕ ДОПУСНЕ.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/4/20 10:21

    Много често на брифинги премиера кашля, дали е болен не знаем на ,кашля в ръката си което е забранено , не е по препоръките на световната здравна организация А това с изключването на минрофона показва че 111 място по свобода на словото е дори грешно

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/4/20 15:55

      Кашля защото пуши, много! Прекаленото пушене е сигнал на стресов живот и проблеми! Имайте малко уважение към човека, все пак, ако не беше взел превантивни мерки можеше да стане нещо като във Франция например...не е късно де! Стойте си вкъщи.

      Изтриване
  4. Анонимен8/4/20 10:25

    Матросовци пазят вожда-всички пиарки, мисирки скачат срещу неудобните въпроси. Тяхната наведена истина е важна, не другата, анадънмууу

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/4/20 10:34

      Именно сега истинските лица на търговските вериги ясно се показаха под маските на "избери българското" и "подкрепяме българското производство", които се въртяха като изтъркана грамофонна плоча по конвенционалните медии и прилъгваха народа.

      Изтриване
  5. Анонимен8/4/20 10:37

    И какво излиза в крайна сметка? Мижи да ви лъжем, че правим нещо...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/4/20 10:43

    В този месец се крият изкючително много ползи, както за физическото здраве на човек, така и за духовната му страна.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/4/20 11:22

    Ше та изгона

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/4/20 11:28

    Независимата държава Бавария!?!? Че от кога провинция Бавария е независима държава?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/4/20 17:33

      Freistaat Bayern

      Изтриване
    2. Анонимен8/4/20 18:08

      Freistaat Bayern

      Изтриване
    3. Анонимен8/4/20 19:10

      Freistaat Bayern

      Изтриване
    4. Анонимен8/4/20 21:09

      Що не вземеш да прочетеш някой неща вместо да задаваш глупави въпроси? Аман от образованост, спряна на прекалено ранна фаза.

      Изтриване
  9. Анонимен8/4/20 11:53

    Misirkata ot Mestanli, Zdravko deka e?!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/4/20 14:43

    Този път Борисов ме изкефи...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/4/20 16:45

    bace za bansko pravi6 na vsi4ki testove a za drugite gradove ku4eta gi qli taka izliza drugiat pat neka vav bansko te izberat za premier drugite gradove ot davna razbraha 4e ot teb faida nqma

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/4/20 17:14

    Борисов кефи тези,на които им е добре-тези,които по несправедлив начин се уредиха на работа и си взимат парички всеки месец. За другата страна на огледалото не мислят.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/4/20 18:24

    Ах Севде, Севде. Къде се буташ, къде не ти е мястото, медиите в България са независими, на теб като пиар на премиера това трябва да ти е ясно, не можеш да изключваш микрофона на който и да е журналист. А между другото, аз също съм против за тестване на народните представители, преди тях е медицинският персонал, който в момента е на първа линия. За премиера може, той обикаля има срещи, заседания. Все пак е премиер от него зависят много неща.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.