„За първи път чувам в България да има автокино. Ако има официално запитване дали могат да се провеждат подобни прожекции, ще проучим опита и ще излезем със становище“.
Така отговори председателят на Националния оперативен щаб генерал Венцислав Мутафчийски на журналистически въпрос на сутрешния брифинг.
Към него бе отправено питане от Кърджали дали е възможно да се провеждат кинопрожекции на открито, като хората са в автомобилите си.
Припомняме, че в областния град има един-единствен киносалон.
Отговаряйки за бъдещото кърджалийско автокино, шефът на Щаба подчерта, че в България мерките са най-либерални. Той намери за уместно да спомене, че в Гърция са драстични мерките, но това давало резултат – за последното денонощие има само 50 новозаразени.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/4/20 09:50

    xaxaxaxaxa generale kardjali ne e sofia kardjali s 100 godi e pred sofia

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/4/20 10:02

    Ами то и аз се втрещих. Нито в Кърджали, нито в страната има автокино. Но може да се помисли по въпроса, защото не е нужно кой знае какво. Така Кърджали може да ударим в земята столичани.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/4/20 10:16

    Ами какви въпроси може да се очакват от мисирки, още едно доказателство че това ни е журналистиката, до сега не съм чул зададен смислен въпрос

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/4/20 10:29

    Е, друго си е от Голфа да гледаш филм. Не е като да се излегнеш пред екрана вкъщи. Децата, които са основните посетители на киното в Кърджали, от задната седалка с родителите си ли ще гледат ?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/4/20 10:37

    Чехия ликува: Преборихме коронавируса с драконови мерки, снемаме ограниченията! Правителството на страната обяви, че ускорява плановете си за облекчаване на ограничителните мерки

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/4/20 10:44

    Автокино, то големите граждани от Кърджали не ходеха на кино в нормално време, сега щели на автокино да ходят. Хора, тотално изгубихте себе си, реалността ви се губи, миражи само за вас. Добре че отвориха кино, че беше срам и позор, областен град без кино. Вие чак сега се сетихте, че има кино. Тотал щета и комплекси, горе коментиращия пък, щели сме да ударим столичани. С кое точно ще ги ударим? С доходи, с възможности, с умствен багаж или с провинционалния си манталитет???

    ОтговорИзтриване
  7. Георги киномана24/4/20 10:44

    Има такова кино,но не е авто.Авто е само придвижването на апаратурата.Провежда се навън по градове и паланки.БНТ от няколко години обикаля с такова кино всяко лято из България.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/4/20 23:00

      Няма такова нещо,автокиното го е имало много преди това,БНТ,БТВ Нова,хабер си нямаха от авто-кино с Уазка,селяниии прости неграмотни стеееее и кухи лейки


      1

      Изтриване
    2. Ле леее,кви коментари кФФФо чудоооо,абееее щайги забравени от бога,авто-кино имаше и то в цялато му прелест-Уазка пристига,бяло платно ред столове,ред правостоящи и .."Винету",0.20 лв. е билета,ей вийй недорасли отрочета.............,не коментирайте факти, за вас непонятни!!!

      Изтриване
  8. Анонимен24/4/20 11:08

    Кърджали е центъра на ВСЕЛЕНАТА.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/4/20 11:38

    Кърджали ще е новата столица на България. ..

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/4/20 11:43

    Имаше и още как ,до '90 год. и беше доста приятно...."Слонът мой прител","Сандокан","Винету"......бил съм на поне 10-на прожекции и обикновено в двора на селското училище или на площада на селото!!!!Били се втрещили??????

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/4/20 18:09

    Гологлав малоумник. Толкова ли няма вирусолози в скапаната територия?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен24/4/20 18:22

    Странен въпрос му зададоха на генерала. Журналистката май сбърка името на града.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен24/4/20 19:14

    ТАРИКАТИТЕ са намислили как да надхитрят правилата и да падат ПАРИ.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен24/4/20 22:50

    Колко глупци има на тозви свят-имаше автокино,МАРСИЯНЦИ мили мой ,но вий тъпъндури,сте израснали във време на безвремие-порочно,изкривено!!Генералът и той,генерале мой,ти къде си раснал бре папуняк,в Лувъра или в Енисей,или....... в Скалистите планини???

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.